Camperbeurs Hardenberg klaar voor grootste editie ooit

Camperbeurs Hardenberg staat op het punt om zijn grootste editie ooit te maken, met 110 deelnemers op meer dan 19 duizend vierkante meter, verdeeld over alle zeven beurshallen van Evenementenhal Hardenberg. De beurs vindt plaats op 22, 23 en 24 september.

Dit jaar introduceert de beursorganisatie een Vanlife Plein, waar alles te vinden valt om vanlife-dromen waar te kunnen maken, inclusief camperbusjes en camperinbouw. Ervaren vanlifes staan klaar om vragen te beantwoorden en er zijn dagelijks presentaties van bedrijven die camperbusjes inbouwen.

Wie nog geen ervaring heeft met het rijden in een camper, kan op de beurs proefrijlessen volgen, waarbij ervaren instructeurs de basisbeginselen van het camperrijden uitleggen.

Dit jaar is er een aantal grote nieuwe deelnemers waaronder ANWB, Goboony en ACSI. De NKC is dit jaar ook grootser aanwezig dan voorheen. Bij de stand is van alles te vinden over campers en camperbusjes, accessoires, verzekeringen en camperonderhoud. 

Camperaars kunnen tijdens de Camperbeurs kosteloos overnachten op het parkeerterrein. Tickets voor de Camperbeurs zijn online te bestellen.