Nieuwe camperplaats in Koksijde

In Koksijde is onlangs CamperDuin geopend, een gloednieuwe camperplaats met 69 plekken. Aan de Belgische kust, dicht bij natuurgebied De Doornpanne en exclusief voor campers. En nog net dat extraatje: CamperDuin is helemaal geautomatiseerd met een incheckzuil, waarmee ook ter plekke nog een plaatsje gereserveerd kan worden.

Elke camperplek is voorzien van elektriciteit, er is wifi beschikbaar en het lozen van grijs water en het legen van het chemisch toilet zijn gratis. Tegen betaling is er een watertappunt beschikbaar. CamperDuin heeft verder ook een speeltuin, een baan voor jeu de boules, een hondenweide en plaats voor picknicks en barbecues. Momenteel zijn er geen sanitaire voorzieningen.

Rond de camperplaats zijn talloze uitstapjes of activiteiten mogelijk. De natuur valt te ontdekken via de vele wandel- en fietsroutes in de buurt en op cultureel vlak zijn er verschillende musea te bezoeken. Niet te missen zijn de garnaalvissers te paard in Oostduinkerke, al een tiental jaren opgenomen in de Werelderfgoedlijst van Unesco. Voor kinderen is ook Plopsaland een bezoekje waard, in buurgemeente De Panne.

De sitecode van CamperDuin op Campercontact is 105169.