ExpoCamp Vlaardingen ook voor campers

ExpoCamp Vlaardingen is een pop-up camping ter gelegenheid van de viering van 750 jaar stadsrechten in Vlaardingen. Van 22 april tot en met 20 augustus kunnen ook campers een plekje vinden op ExpoCamp en kunnen camperaars deelnemen aan tal van activiteiten op het gebied van gezondheid, beweging, kunst en natuur.

Onder het motto Vlaardingen Doen – zie de woordspeling: (vlaar) dingen doen – wordt er in en om Vlaardingen van alles georganiseerd. Campingbezoekers kunnen naar de stad gaan om daaraan mee te doen, maar ook op het ExpoCamp zelf zijn activiteiten zoals bootcamp, fitness, yoga, natuurexcursies en een haringparty – want Vlaardingen is een haringstad. Ook zijn er SUP-cursussen op eigen of gehuurde SUP’s. SUP staat voor Stand Up Paddling. De locatie van ExpoCamp is gunstig: aan de rand van Vlaardingen, pal aan de oever van de Krabbeplas en vlak naast een natuurgebied.

Een gedeelte van het terrein is gereserveerd voor in totaal zeven campers. De camping is tijdelijk, dus de voorzieningen ook, maar er is stroom en sanitair dat aangesloten is op waterleiding en riool. Er is voorzien in tijdelijke horeca in een grote evenementent op de camping en er is een restaurant aan de plas op loopafstand.

Meer informatie over de camping en het activiteitenprogramma staat op de ExpoCamp Vlaardingen.