Nieuwe eigenaars Camperplaats Ittervoort

Camperplaats Ittervoort in de Limburgse gemeente Leudal heeft met ingang van 15 maart nieuwe eigenaars. Esther en Mark Koelen (beiden 37) betrekken dan samen met hun twee jonge kinderen het woonhuis bij de camperplaats. De exploitatie van de camperplaats, waar plaats is voor 30 campers, is de verantwoordelijkheid van Esther, die al bruist van de plannen.

 

Cp Ittervoort 3 Web

De oude eigenaars Jan Wuijts en Geert Kersten zijn blij dat hun populaire camperplaats, die ze in 18 jaar vanaf scratch hebben opgebouwd, nu in handen is gekomen van een jong en energiek stel. “Ik ben bijna 70”, zegt Jan, “tijd om te genieten van een actief pensioen.” Terwijl Jan en Geert de wachttijd voor hun nieuwe Franse huis overbruggen door met hun camper bij camperplaatsen van collega’s langs te gaan, is Esther bezig met het vormgeven van haar ideeën. “We gaan het hele jaar open, kijken of daar animo voor is. Verder ga ik een verkooppunt beginnen waar ik eieren van onze eigen kippen en groenten uit mijn moestuin ga verkopen. En waarschijnlijk ook eigen bakproducten. De appels en kersen van de bomen waar de campers tussen staan, blijven uiteraard vrij pluk- en eetbaar voor onze gasten.”

De voorzieningen van camperplaats Ittervoort zijn prima, en blijven voorlopig zoals ze zijn. “We gaan het eerste jaar kijken hoe alles gaat, dat is ook het advies van Jan en Geert”, zegt Esther. “En zodra we verbeterpunten tegenkomen, zullen we die aanpakken.”

De sitecode van Camperplaats Ittervoort op Campercontact is 7916.