Camperplaats Biest-Houtakker op voormalig akkerland

In het Brabantse Biest-Houtakker starten Loes en Thijs Vromans met Pasen hun nieuwe camperplaats, waar ruimte is voor maar liefst 45 campers. De camperplaats ligt aan de oever van het Wilhelminakanaal, zodat vissers hun hart kunnen ophalen. Maar ook voor niet-vissers is het goed toeven op deze rustige locatie midden in de natuur.

Adviseur camperplaatsen van de NKC Hans Pronk is vanaf het prille begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze camperplaats in het groen. “Begin vorig jaar hadden we ons eerste keukentafelgesprek, zoals wij dat noemen, waarbij ik de locatie heb bekeken en we met zijn drieën uitgebreid hun plannen hebben doorgenomen.” De adviseur camperplaatsen geeft tijdens zo’n gesprek uitgebreid adviezen en tips. “Loes en Thijs hadden al een indelingsplan en zelfs al toestemming van de gemeente, dus ik kon daar mooi op aansluiten met adviezen over het verharden van de ondergrond, het inrichten van de plaatsen zodat de afmetingen voldoen aan voorschriften van de brandweer en de locaties van het sanitairgebouw en de serviceplaats voor de campers.”

Er is keihard gewerkt en nu ligt er een state of the art camperplaats, waar eerst akkerland was. Pronk: “Ook de zwaarste camper kan hier manoeuvreren zonder weg te zakken.” De camperplaats ligt vlak bij Tilburg en op een steenworp afstand van Safaripark Beekse Bergen. Reserveren kan via de website, maar camperaars kunnen ook inchecken via de boekingszuil ter plaatse. De familie Vromans, die naast de camperplaats woont, verwelkomt camperaars vanaf 10 april.

De sitecode van camperplaats Biest-Houtakker op Campercontact is 104699.