Zes nieuwe camperplaatsen in december

De afgelopen periode zijn er drie camperlocaties in Nederland bij gekomen en drie in Belgiƫ. In Gelderland in Borculo is de nieuwe camperplaats Unieke Uitjes geopend. De locatie heeft ruimte voor vier campers en honden zijn toegestaan. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig, zoals water en stroom.

Naast de camperplekken staat een voormalig hotel. De acht hotelkamers worden aangeboden als groepsaccommodatie. Verder wordt de locatie gebruikt om groepsuitjes te houden en vervoersmiddelen te verhuren. Unieke Uitjes verhuurt e-choppers, elektrische fietsen, elektrische scooters, mountainbikes en meer.

De camperplaats ligt bij het recreatiegebied Hambroekplas met een natuurlijke plas. Erlangs ligt de Leerinkbeek, waarin gekanood kan worden. Het gebied is ideaal voor de uitjes die georganiseerd worden. Op aanvraag kunnen gasten workshops volgen, boogschieten, laserkleiduifschieten, klootschieten en veel meer. De omgeving is ook leuk om te verkennen. Op een kilometer afstand bevindt zich het centrum van Borculo. De sfeervolle horeca en musea maken deze locatie compleet.

De sitecode van de camperplaats Unieke Uitjes is 104425.

Overzicht andere camperplaatsen

Een overzicht van de overige nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.