Edition 55-jubileummodel uit Frankrijk: Fleurette Magister 74 LMF

Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van het campermerk Fleurette brengt de bouwer de jubileumserie Fleurette Edition 55 op de markt. Deze bestaat uit twee halfintegralen en drie integraalcampers op de Fiat Ducato. Een van de jubileummodellen is de halfintegraal Fleurette Magister 74 LMF.

MAGISTER 74LMG EXT 01 590

Aan de buitenkant van de Magister 74 LMF is direct te zien dat het om een camper uit de jubileumserie gaat. Het speciale 55-logo is groot aangebracht op de achterzijde en op de zijwanden. In deze jubileumuitrusting heeft de halfintegraal verder nog een chromen grille en wielen van 16 inch.

Ook in het interieur is het feest. Daar is de voor deze gelegenheid ontworpen luxe lederen bekleding voorzien van een geborduurd jubileumlogo. De kussens hebben een speciaal stiksel gekregen. Aan de achterzijde zijn de rugkussens voorzien van magneten in plaats van klittenband. Zo zijn ze makkelijker te verwijderen. Tot de Edition 55-uitrusting behoren verder onder meer een lederen stuur met bediening en een lederen versnellingspook.

Interieur Magister 74 LMF
De 7,38 meter lange Magister 74 LMF is de grote broer van de 70 LMF, die met 6,97 meter een stuk korter is. De letters LMF staan voor de face-to-face-indeling die in beide campers aanwezig is. Fleurette geeft deze indeling met de banken tegenover elkaar een eigen tintje door er een ronde tafel tussen te zetten. Deze is gedeeltelijk in te klappen, waarmee loopruimte ontstaat. Achter in de camper is een queensbed te vinden. De keuken heeft twee gaspitten en een ronde spoelbak, met daar tegenover een grote koelkast van 145 liter. Een elektrisch hefbed boven de zithoek is optioneel.

Wie in Nederland een camper van Fleurette wil kopen, moet een dealer zoeken in Frankrijk, Belgiƫ of Duitsland. Met bpm komt het jubileummodel dan op ongeveer 96.840 euro.