Henk Pen introduceert Tech Experience Centre

Camper- en caravanbedrijf Henk Pen opent op zaterdag 4 maart een Tech Experience Centre, waar klanten allerlei technische snufjes voor de camper en de caravan kunnen uitproberen. Volgens directeur Berry Helming uniek in Nederland.

Henk Pen EXP Centre Fietsendrager 990000079E04513c

Paradepaardje van het Tech Experience Centre is de testopstelling waarmee de klant samen met een technisch specialist een elektrische installatie op maat kan samenstellen. Volgens het bedrijf vooral interessant voor de groeiende groep digital nomads, die hun camper als kantoor gebruiken en soms langere tijd onafhankelijk van voorzieningen willen camperen. Er kunnen verbruikers aangesloten worden en het hele systeem is te monitoren met een app op de telefoon.

Verder kunnen klanten een caravanmover uitproberen, een navigatiesysteem testen, een elektrische fietslift bedienen, de minivaatwasser voor campers gebruiken en de koelte van de airco voelen. Het bedrijf wil hiermee inspelen op de wens van de klant die tegenwoordig weliswaar gewend is zaken online te bestellen, maar het ook fijn vindt om accessoires zelf uit te proberen.