Nieuwe investeerder voor Campercontact

Campercontact, het Europese platform dat camperaars en aanbieders van camperplaatsen met elkaar in contact brengt, heeft een kapitaalinjectie ontvangen van Airbridge Equity Partners (AEP). AEP komt als investeerder en aandeelhouder aan boord van Campercontact BV en de kennis, het netwerk en financiering van deze investeerder worden ingezet om Campercontact verder te laten groeien in Europa.

Campercontact splitste zich eerder dit jaar af als onderneming van de NKC, Europa's grootste camperclub en tevens investeerder in Campercontact. "De NKC is blij te zien dat Campercontact, een belangrijke speler voor camperaars in Europa, zich met deze financiering versneld kan ontwikkelen", zegt Stan Stolwerk, directeur-bestuurder van de NKC. "Deze stap versterkt onze gedeelde doelstelling om camperreizen toegankelijk, betrouwbaar en plezierig te maken voor alle camperaars.”

Met meer dan een miljoen camperreizigers als gebruiker biedt Campercontact een betrouwbare bron van informatie voor het vinden van overnachtingsplaatsen. De kapitaalinjectie geeft Campercontact de mogelijkheid om verder te investeren in dienstverlening aan campings en camperlocaties in Europa.

"Deze investering luidt een nieuw hoofdstuk in voor Campercontact”, aldus Jorian Keij, CEO van Campercontact. “Wij geloven dat de beste camperavonturen beginnen met betrouwbare en toegankelijke informatie. Door een uitgebreid netwerk, kapitaal en knowhow van de markt stelt Airbridge Equity Partners ons in staat onze plannen te versnellen en deze belofte verder uit te bouwen.”