Waterbuffels spotten vlakbij Camperplaats BuytenGewoon Boxtel

In het Noord-Brabantse Boxtel is de nieuwe camperplaats BuytenGewoon Boxtel deze week geopend. De bloemrijke camperplaats heeft oog voor de biodiversiteit, richt plekjes in waar gasten kunnen genieten van de omgeving en is volgens eigenaren Geert-Jan Stravers en Bernadette Poos een plaats om te "ont-moeten". De camperplaats richt zich op de zelfvoorzienende camperaar.

De camperplaats heeft geen voorzieningen en aangezien de camperlocatie zich op een weiland bevindt, kunnen er alleen enkelassers van maximaal 3.500 kilogram terecht. Er is plaats voor tien campers, die er gedurende 72 uur kunnen verblijven. Reserveren hoeft niet en er zijn geen vaste aankomst- of vertrektijden. Het terrein is geopend tussen 8.00 en 21.00 uur.


Camperaars kunnen in de buurt onder andere recreatieplas De Langspier verkennen, waterbuffels ontmoeten in de op loopafstand gelegen waterbuffelboerderij en de geschiedenis induiken in het Oertijdmuseum. Ook de fietsknooppuntenroute naar Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en de Loonse en Drunense Duinen ligt vlakbij.

De sitecode van Camperplaats BuytenGewoon Boxtel op Campercontact is 106862.