Camperplaats geopend bij fruitbedrijf

Onlangs is midden in het Kromme Rijngebied in de gemeente Werkhoven Camperplaats De Kersenpit geopend. Eigenaren Marjolein en Wim Oksam hebben nu naast hun fruitkraam met onder andere kersen, aardbeien en frambozen ook een camperplaats.

De eigenaren realiseerden de camperplaats met advies van het projectbureau camperplaatsen van de NKC. Op het terrein is plaats voor elf campers die een maximumlengte van tien meter mogen hebben. Alle voorzieningen - waaronder ook en douche, toilet en wifi - zijn aanwezig en inbegrepen in de totaalprijs. Camperaars mogen zo lang als ze willen blijven staan en kijken uit op de boomgaard en weilanden. Het is niet mogelijk om op zondag aan te komen, maar wel om te vertrekken.

Naast de campers zijn op de camperplaats nog pauwen, eenden, alpaca's, geiten en kippen te vinden. En ook fruitbomen zijn er te over, met onder andere kersen, appels en peren. De stad Utrecht en ook het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug liggen op fietsafstand. Heerlijk wandelen is het op het Kromme Rijnpad, dat naast de gelijknamige rivier loopt.

De sitecode van Camperplaats De Kersenpit op Campercontact is 106561.