Nu te boeken: NKC winterreizen 2023

In de week dat de temperaturen in Nederland oplopen introduceert de NKC de camperreizen voor het winterseizoen van 2023. Het aanbod bestaat uit verschillende winterreizen richting de zon van Marokko en Spanje, de sneeuw van Oostenrijk en intercontinentale bestemmingen, zoals de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. De reizen zijn nu te boeken op nkc.nl.

011 092 Mail 9 Weer USA

Gevarieerd aanbod
Hieronder wordt een drietal type camperreizen ter illustratie van het gevarieerde actuele aanbod gegeven. Het volledige overzicht van alle winterreizen is te vinden - en te boeken - op de website van de NKC.

Marokko - Arabisch avontuur

Zo dicht bij Europa, maar toch zo ver weg: tijdens dit camperavontuur dwars door Marokko ontdek je een totaal andere wereld en zie je de mooiste plekken van dit land

Oostenrijk - naar de sneeuw

Na een week in de sneeuw van het Oostenrijkse Ehrwald weet ook jij waarom camperen en wintersporten een ijzig goede combinatie is.

Verenigde Staten - Best of the West

Van knotsgek Las Vegas tot natuursensatie de Grand Canyon en van het wilde westen tot Yellowstone: deze Amerikaanse droomreis is een once-in-a-lifetime experience.

CO2-neutrale camperreizen
Net als alle door de NKC georganiseerde groepsreizen, wordt ook de totale voetafdruk van deze winterreizen opgevangen door middel van boomaanplanting in een bos dat de NKC in samenwerking met Stichting Stukje Natuur is gestart. De hoeveelheid op te vangen uitstoot per camper wordt op basis van het reisschema van start- tot en met eindcamping berekend met behulp van de NKC-CO2-calculator.