Genieten op nieuwe camperplaats in Zuidwolde

Speciaal voor camperaars realiseerde bungalowpark Het Nolderwoud in Zuidwolde in Drenthe tien verharde plekken voor campers. Het park heeft ook ruime groepsaccommodaties met uitdagende activiteiten. En sinds kort dus ook een camperplaats. Rust, ruimte en privacy staan centraal.

1535364019 857

Camperplaats Het Nolderwoud heeft een leuke ligging aan een boswal, landerijen en viswater, waar liefhebbers kunnen vissen op bijvoorbeeld karpers. Eigenaar Wilma Fieten legt uit: “Er kwamen met regelmaat vissers met de camper uit het hele land, Duitsland en België. Niet alleen deze vissers, maar ook andere camperaars hebben ons enthousiast gemaakt voor het realiseren van een camperplaats.”

Fieten vertelt verder: “Omdat de camperplaats hoort bij het kleinschalige bungalowpark zijn er allerlei faciliteiten voor de gasten.” Er is een ruim terras met speelgoedtoestellen. Nabij liggen sportvelden om te voetballen, te volleyballen en voor jeu de boules. En op het park bevindt zich hottub en een beauty- en kuurinstituut. Tevens kan er gezwommen worden in een zwemvijver aan een mooi wit strand. De omgeving leent zich goed voor wandel- en fietstochten.

De sitecode op Campercontact.com is 104143.