De 7 mooiste camperplaatsen van Zuid-Overijssel

Het zuiden van Overijssel is een prachtige streek vol aantrekkelijke plekken. Deventer is een oude stad met smalle straten en een imposante kerk. Maar verken ook zeker de Sallandse Heuvelrug, met zijn glooiende heuvels en mooie heidevelden. Zuid-Overijssel biedt voor iedereen wat wils. Ontdek de diversiteit van deze schitterende regio, bijvoorbeeld vanuit deze 7 fraaie camperplaatsen.

Camperplaats Erve Kievit, Haaksbergen, Overijssel

Deze landelijk gelegen camperplaats is een knusse plek, ideaal om de omgeving te verkennen. Of je nu zin hebt om een stad te bezoeken of de natuur in te trekken voor een fiets- of wandeltocht, alles is dichtbij. Het centrum van Haaksbergen ligt op slechts 3 kilometer afstand.

Het nummer van Camperplaats Erve Kievit op Campercontact is 100839.

Reensboer Recreatie, Geesteren, Tubbergen, Overijssel

Deze camperplaats ligt nabij de Duitse grens en naast een vleesveehouderij. Het centrum van Ootmarsum is 15 kilometer verderop, terwijl het centrum van Geesteren slechts op 1,5 kilometer afstand ligt. Met de aanwezige broodjesservice kun je op een ontspannen manier aan je dag beginnen.

Het nummer van Reensboer Recreatie op Campercontact is 98362.

Het Witteven, Geesteren, Tubbergen, Overijssel

Ruime en rustige plaatsen zijn kenmerkend voor deze camperplaats. Gelegen tussen Almelo, Vriezenveen en Geesteren, biedt de locatie de mogelijkheid om met korte fietstochten alle plaatsen te verkennen. In de omgeving is veel natuur te vinden waar ook honden welkom zijn, mits aangelijnd. Op de camperplaats zijn faciliteiten zoals een jeu-de-boulesbaan en een verwarmd toiletgebouw beschikbaar, wat de plek extra geschikt maakt voor het winterseizoen.

Het nummer van Het Witteven op Campercontact is 56883.

De Pothaar, Bathmen, Deventer, Overijssel

Deze locatie bevindt zich op een idyllische plek bij de boerderij De Pothaar. Hier kun je genieten van een vaartocht met een zomp over de Schipbeek. In de omgeving zijn ook diverse musea te bezoeken. Het centrum van Holten ligt op 5 kilometer afstand, evenals het centrum van Bathmen.

Het nummer van De Pothaar op Campercontact is 24174.

Camperplaats De Huurne, Wierden, Overijssel

In een fraaie omgeving met tal van dorpjes in de buurt, biedt deze camperplaats een ideale uitvalsbasis. Op slechts 8 kilometer afstand bevindt zich Hellendoorn, terwijl Wierden op 1,5 kilometer en Almelo op een korte fietsafstand te bereiken zijn. De omgeving is zeer afwisselend, en het groene landschap nodigt uit tot fiets- en wandeltochten. Met ruimte voor 20 campers is deze camperplaats een prima plek om te verblijven.

Het nummer van Camperplaats De Huurne op Campercontact is 1843.

Toppark ’t Hulsbeek, Deurningen, Oldenzaal, Overijssel

Dit park bevindt zich aan de westelijke rand van recreatiepark Het Hulsbeek. Het biedt ruimte voor 50 campers. De slingerende weg door het park, omringd door ruime staplaatsen, zorgt voor een speelse opstelling met veel privacy. Bovendien ligt de camperplaats aan fraaie recreatieplassen, waar je kunt zwemmen, surfen, suppen en vissen. Aan de andere kant van het park bevinden zich bossen en heidegebieden, geschikt voor een ontspannende wandeling.

Het nummer van Toppark ’t Hulsbeek op Campercontact is 74779.

Lookerland-Holten, Rijssen-Holten, Overijssel

Deze plek is gelegen aan de Sallandse Heuvelrug/Holterberg. Hier kun je je viervoeter meenemen en genieten van een wandeling in de prachtige natuur, want honden zijn hier gratis welkom. Bovendien is deze locatie extra geschikt voor zwaardere campers vanwege het verharde terrein. Op slechts 300 meter afstand bevindt zich een openluchtzwembad, wat de plek in de zomer ook ideaal maakt voor jonge gezinnen. Het centrum van Holten ligt op slechts 1 kilometer.

Het nummer van Lookerland-Holten op Campercontact is 49263.