De 5 mooiste camperplaatsen van Noord-Overijssel

Noord-Overijssel is een plek vol groen en gezelligheid. Ontdek bijvoorbeeld Zwolle, een stad met oude huizen en mooie grachten. Of ga lekker wandelen in Nationaal Park Weerribben-Wieden, waar veel water is. Giethoorn, met zijn kanalen, is ook een plaatje om te zien. Noord-Overijssel is stad, natuur én camperplezier. Dit de 5 mooiste camperplaatsen van de provincie Noord- Overijssel.

Camperplaats Haamstede, Overijssel

Deze camperplaats ligt aan het kanaal en heeft de 2e prijs gewonnen bij de NKC-verkiezing voor camperplaats van het jaar in 2012. Op vrijdag- en zaterdagavonden kunnen gasten op verzoek genieten van versgebakken friet en snacks, die naar de camper worden gebracht als een extra luxe service.

Het nummer van Camperplaats Haamstede op Campercontact is 9666.

Camperparking Hasselt. NL, Hasselt, Overijssel

Deze camperplaats biedt een prachtig uitzicht op voorbijvarende bootjes en schepen. Aan de andere zijde strekt zich een groen parkje uit, het Van Stolkspark, dat ook aan het water ligt. Het centrum van Hasselt ligt op slechts 500 meter afstand. Een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en een charmante sfeer.

Het nummer van Camperparking Hasselt.NL op Campercontact is 98162.

Camperplaats Eerder Achterbroek, Den Ham, Twenterland, Overijssel

Deze camperplaats, gelegen aan Landgoed Eerder Achterbroek, wordt omringd door schilderachtige dorpjes zoals Den Ham, op loopafstand, en Vroomshoop, Lemele en Ommen, die gemakkelijk per fiets bereikbaar zijn. Met plaats voor 25 campers is deze locatie een ideale uitvalsbasis om de charmante omgeving te verkennen.

Het nummer van Camperplaats Eerder Achterbroek op Campercontact is 102802.

Camperplaats Bembom Hoeve, Slagharen, Hardenberg, Overijssel

Deze sfeervolle en prachtige camperplaats bevindt zich vlakbij Attractiepark Slagharen, op slechts 1,5 kilometer afstand. Het is een ideale locatie voor gezinnen met kinderen, niet alleen vanwege de nabijheid van het attractiepark, maar ook door de ruime opzet van de camperplaats zelf. Het centrum van Slagharen ligt op slechts 1 kilometer afstand.

Het nummer van Camperplaats Bembom Hoeve op Campercontact is 99097.

Camperplaats Allee, Nieuwleusen, Dalfsen, Overijssel

Verscholen op het platteland vind je deze camperplaats bij een camperbedrijf. Optioneel is er privé-sanitair beschikbaar. In de directe omgeving ligt een vijver met een klein strandje, ideaal voor zomerse dagen. De stad Zwolle ligt slechts op 10 kilometer afstand, terwijl het centrum van Nieuwleusen op slechts 3 kilometer te vinden is.

Het nummer van Camperplaats Allee op Campercontact is 98686.