Top 5 leukste camperartikelen

Het kampeerseizoen staat bijna voor de deur. Dus haal een doekje over je camper, schud alvast de kussens op en pak je spullen. En check voordat je gaat of je alles bij je hebt. Hier vijf te gekke items die je echt mee wilt op je eerste campertrip.

1. Inklapbare stoelen en tafel

Jij staat vast te popelen om weer buiten te zitten. Dat kan! Met stip op nummer één staan inklapbare stoelen en tafel. Deze nemen niet te veel plek in je camper in en wegen weinig. Handig, want je wilt niet te zwaar beladen op pad. Met stoelen die licht en ook nog comfortabel zijn, zit jij er straks ontspannen bij en kun lekker lang genieten van de voorjaarszon.

Tip: Zoek jij nog een inklapbare stoel? Deze Loke-stoelen van Isabella zijn supercomfortabel en in verschillende hoogten beschikbaar. Zo is er een low-back- en een high-back-variant. Ingeklapt neemt deze topper nauwelijks ruimte in. Bij inklapbare stoelen hoort natuurlijk een inklapbare tafel. Isabella heeft een inklapbare tafel met een strak aluminium frame en een verstelbare poot.

2. Energiezuinige ledlampen

In het voorjaar gaat de zon eerder onder en is goede verlichting voor binnen en buiten wel zo handig. Kies voor energiezuinige ledlampen die voldoende helderheid bieden zonder veel warmte af te geven. Deze lampen zien er ook nog eens superleuk uit.

Tip: Deze trendy lamp op zonne-energie van Isabella is heel flexibel. Gebruik de lamp als tafellamp in de camper of als verlichting voor buiten. Laad de lamp op met het zonnepaneel aan de bovenkant van de lamp of met de meegeleverde USB-laadkabel.

3. Opvouwbare fiets

Ben je op je camperplek aangekomen en wil je de omgeving verkennen? Pak dan de fiets. Zo haal jij een frisse neus én je belast het milieu er niet mee. Een opvouwbare fiets is bovendien lekker licht en makkelijk om mee te nemen. Tegenwoordig zijn er genoeg leuke modellen en hippe kleuren om uit te kiezen. Kies je voor een elektrische variant dan ben je in no time op je bestemming.

4. Luifel

Zelfs als de zon nog niet volop schijnt, is het heerlijk om voor je camper onder de luifel te zitten. Het voelt altijd zo knus en op dat moment weet je dat het kampeerseizoen echt is begonnen. Wordt het toch een warme voorjaarsdag, dan biedt een luifel je ook nog eens de nodige bescherming tegen de zon. Kortom, een luifel mag dit seizoen niet ontbreken.

Tip > Deze luifel van Isabella is ontworpen voor de kampeerbus zoals de VW California en andere voertuigen van hetzelfde type. De constructie is eenvoudig, waardoor je de luifel makkelijk en snel opzet en weghaalt. De luifel weegt slechts 5,1 kilogram.

5. Powerbank of accu

Kun jij op reis wel wat extra energie gebruiken? Kies dan voor een krachtige powerbank om bijvoorbeeld je smartphone of tablet op te laden. Heb je meer power nodig? Er verschijnen steeds meer en betere draagbare accu’s op de markt om ook grotere apparaten tijdens je campertrip op te laden. Met een accu en draagbare zonnepanelen ben je nog minder afhankelijk van stroom op je camperplek.

Of je nu met je camper een verre reis maakt of een bestemming dicht bij huis zoekt. Met deze top vijf heb je een goede voorbereiding voor de start van het kampeerseizoen.

De blog werd mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Isabella en de NKC.

Over Isabella

Bij Isabella draait alles om meer ruimte voor het buitenleven en gevoel voor kwaliteit. Van voortenten en luifels tot campingmeubels en keukenuitrusting. Alles wat je nodig hebt om goed uitgerust met je camper op pad te gaan, vind je bij Isabella. Ga voor meer informatie naar www.isabella.nl.