Een rustige jaarwisseling? Dit zijn fijne vuurwerkvrije camperplaatsen

Nederland beschikt over veel vuurwerkvrije camperplaatsen waar je tijdens de jaarwisseling kunt genieten van rust en ontspanning. Op al deze plekken kun je je trouwe viervoeter(s) meenemen. Laat het drukke vuurwerkgeluid achter je en overnacht op een van deze rustige locaties. 

Camperlocatie Afslag Nagele, Nagele 

Deze camperlocatie bevindt zich in Flevoland, dichtbij Urk en het IJsselmeer, waar je een heerlijke wandeling langs het water kunt maken. Hier kun je ook rustig genieten tijdens oud & nieuw. Kom tot rust in deze omgeving en vier de jaarwisseling samen met je huisdier. 

De sitecode van Camperlocatie Afslag Nagele op Campercontact.com is 6555. 

Camperplaats De Landing, Nistelrode 

Ben je een zweefvliegtuigliefhebber? Dan is deze camperplaats echt iets voor jou. In de achtertuin van deze camperplaats bevindt zich namelijk zweefvliegveld Nistelrode. Tijdens oud & nieuw is deze camperplaats extra rustig, want ook hier geldt ook een vuurwerkverbod. In de buurt is het natuurgebied de Maashorst te vinden, waar je nog een heerlijke wandeltocht kunt maken. Deze camperplaats ligt in de provincie Noord-Brabant. 

De sitecode van Camperplaats De Landing op Campercontact.com is 99092. 

Natuurkampeerterrein Het Bos Roept!, Slootdorp  

Deze camperplaats ligt op het natuurkampeerterrein van de Groene Koepel, dat zich in Noord-Holland bevindt. Hier kun je met je huisdier(en) rustig wakker worden en meteen een wandeling maken in het prachtige natuurgebied. Er zijn veel verschillende wandelpaden te ontdekken. 

De sitecode van Natuurkampeerterrein Het Bos Roept! op Campercontact.com is 56578. 

Camperlocatie Afslag Nagele, Nagele

Camperplaats De Landing, Nistelrode 

Natuurkampeerterrein Het Bos Roept!, Slootdorp

Camperplaats Hulst aan de Hoeve Konstance, Vogelwaarde 

Op een afgelegen, rustige plek is deze camperplaats te vinden. Hier kun je rustig genieten met een kampvuur en picknicktafels met verlichting, wat deze plek extra gezellig maakt. Er is een speciaal hondenuitlaatveldje aanwezig. Voor oud & nieuw moet je wel reserveren op deze camperplaats in de provincie Zeeland. 

De sitecode van Camperplaats Hulst, aan de Hoeve Konstance op Campercontact.com is 75243. 

RCN de Noordster, Dwingeloo

In het hart van Drenthe, in het Nationaal Park Dwingelderveld, ligt deze camperplaats. Hier kun je rustig wakker worden midden in de natuur en meteen een boswandeling maken of een fietstochtje, want er is ook fietsverhuur aanwezig. De ruime camperplaatsen maken deze plek ook geschikt om jouw viervoeter mee te nemen. 

De sitecode van RCN de Noordster, vakantiepark op Campercontact.com is 49582. 

Camperplaats IndeVerte, Lottum 

Camperplaats IndeVerte is er speciaal voor wandelaars en hondenbezitters. De plek ligt in het buitengebied van Limburg en biedt uitzicht op het bos en de akkers. Het veelzijdige landschap maakt de natuur van Horst aan de Maas het ontdekken waard. Ga er een dagje op uit met de fiets of wandel kilometerslang over het Pieterpad. Tijdens oud en nieuw is deze camperplaats compleet vuurwerkvrij. 

De sitecode van Camperplaats IndeVerte op Campercontact.com is 98131. 

Camperplaats Hulst aan de Hoeve Konstance, Vogelwaarde 

RCN de Noordster, Dwingeloo

Camperplaats IndeVerte, Lottum 

 

UrbanCamperSpotHaarlem 

Net als vorig jaar geldt er in de gemeente Haarlem waarschijnlijk weer een vuurwerkverbod. Volgens de gemeente geeft vuurwerk te veel overlast voor mens, dier en natuur. UrbanCamperSpot Haarlem is een perfecte plek om met je huisdier zonder stress het nieuwe jaar in te gaan. Maak samen met de hond een prachtige wandeling door de Kennemerduinen of geniet van de zonsondergang bij een van de strandtenten. 

De sitecode van UrbanCamperSpot Haarlem op Campercontact.com is 103299. 

Camperplaats De Kleine Geest, Linden 

Camperplaats De Kleine Geest ligt bij het dorpje Linden. Hier kunnen camperaars genieten van het Brabantse landschap, waar vogels, wilde paarden en koeien te spotten zijn. Ook grenst de camperplaats aan de Kraaijenbergse Plassen, waar je veel verschillende wandel- en fietsroutes vindn Tijdens oud en nieuw is deze camperplaats compleet vuurwerkvrij. 

De sitecode van Camperplaats De Kleine Geest op Campercontact.com is 54857. 

Camperpark en camping Torentjeshoek, Nederland 

De diervriendelijke camping Torentjeshoek bij Dwingeloo is prachtig gelegen nabij Nationaal Park Dwingelderveld, dat garant staat voor mooie wandelingen waarbij de hond los mag lopen. De perfecte setting om zonder stress samen met je huisdier(en) het nieuwe jaar in te gaan. 

De sitecode van Camperpark en Camping Torentjeshoek op Campercontact.com is 11619. 

UrbanCamperSpot Haarlem

Camperplaats De Kleine Geest, Linden

Camperpark en camping Torentjeshoek, Dwingeloo

Meer vuurwerkvrije campings/camperplaatsen: