De 7 mooiste campings van Overijssel (voor camperaars)

Overijssel is een mooie provincie in het oosten van Nederland, waar het goed kamperen is. Maar welke camping kies je als je met de camper op pad gaat? Dit zijn 7 mooie campings voor camperaars in de provincie Overijssel.

Camping Hof ’t Sprakel, Haaksbergen, Overijssel

Deze camping is geschikt voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er verschillende speel- en sportgelegenheden, en voor alle anderen is er de ruimte om lekker tot rust te komen en te genieten van de nabijgelegen natuur. Om de Twentse gezelligheid te ondervinden is een bezoek aan Enschede altijd een goed idee. Deze stad ligt op 20 kilometer afstand

De sitecode van Camping Hof ’t Sprakel op Campercontact is 55630.

Camping Anna’s hoeve, Ommen, Overijssel

Een nette camping, waar de camperaar vriendelijk wordt ontvangen door de gastvrije eigenaar. De camping heeft 60 ruime plekken en de benodigde voorzieningen. Bovendien ligt Anna’s Hoeve niet ver van de Overijsselse Vecht. Op loopafstand vind je het gezellige centrum van Ommen.

De sitecode van Camping Anna's Hoeve op Campercontact is 24160.

Camping de Kraai, Geesteren, Overijssel

Camping de Kraai in Geesteren wordt omringd door groene weiden en rustige natuur. Geniet van ruime staanplaatsen, moderne voorzieningen en een ontspannen sfeer. Verken de omgeving met wandel- en fietsroutes door het fraaie landschap. Ontdek ook de nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het historische kasteel van Ruurlo en de gezellige stadjes Borculo en Lochem.

De sitecode van Camping de Kraai op Campercontact is 98631.

Camping de Regge- Vallei, Den Ham, Overijssel

Ontdek de charme van Fien-en-Teun-camping De Regge-Vallei in Den Ham. Omgeven door weelderig groen biedt deze camping ruime staanplaatsen voor campers. Maak kennis met het boerderijleven via interactieve activiteiten, zoals knuffelen met dieren en tractorritjes. Verken de nabijgelegen Regge voor kanotochten of wandel- en fietsroutes door het Twentse landschap. Met faciliteiten als een speeltuin en een gezellig terras is plezier gegarandeerd voor het hele gezin.

De sitecode van Camping de Regge- Vallei op Campercontact is 76514.

Minicamping 't Linderhof - Mariënheem, Overijssel

Minicamping 't Linderhof in Mariënheem, omringd door weelderige velden, biedt een heerlijk verblijf voor kampeerders. Verken de nabijgelegen Sallandse Heuvelrug met zijn uitgestrekte wandel- en fietspaden, of ontspan bij recreatiegebied Het Lageveld.

De sitecode van Minicamping 't Linderhof op Campercontact is 92443.

Natuurcamping De Zwiese, Loozen, Overijssel

Deze kleinschalige camping ligt midden in de natuur. Met ruime plekken en goed sanitair is de camperaar van alle gemakken voorzien. Breng zeker een bezoek aan de Overijsselse Vecht. Zin in een burger of sparerib? Sluit je dag af bij Janneman’s Restaurant.

De sitecode van Natuurcamping De Zwiese op Campercontact is 98928.

Boerderijcamping De Beek, Haaksbergen, Overijssel

Op deze boerderijcamping kan je vol rust genieten van een heerlijk vakantie. Deze locatie, omgeven door koeien in de achtertuin, biedt voldoende fiets en wandelgelegenheden in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het nationaal park Haaksbergerveen, of zoek het over de grens in Duitsland, gelegen op een kwartier fietsafstand.

De sitecode van Boerderijcamping De Beek op Campercontact is 98902.

Een overzicht van alle campings in Overijssel vind je op deze pagina.