9 leuke kerstcadeaus voor camperaars onder de 25 euro

Op zoek naar een leuk kerstcadeau voor een camperaar? Hier zijn negen betaalbare, praktische en leuke cadeau-ideeën voor onder de kerstboom, speciaal voor de avontuurlijke geesten die graag met de camper op pad gaan.

1. Percolator voor 6 kopjes koffie

Met deze espressomaker maak je in je camper eenvoudig een perfecte Italiaanse espresso. Vul het reservoir met water, doe gemalen koffie in het filter, schroef het geheel in elkaar en plaats het op een warmtebron. Even wachten en klaar is die heerlijke koffie!

Prijs: € 17,99, o.a. te koop via bol.com

2. Qwixx dobbelspel

Voor de gezellige avonden in de camper is het spel Qwixx een perfect cadeau. Dit snelle dobbelspel is eenvoudig te leren, maar biedt genoeg uitdaging en plezier voor alle leeftijden. Het compacte formaat maakt het ideaal voor op reis. Spelers gooien de dobbelstenen en moeten slim kiezen welke nummers ze wegstrepen op hun scoreblad.

Prijs: € 9,75, o.a. te koop via Intertoys

3. Campinglamp Storm Mini

De bekende campinglamp Storm heeft er een klein zusje bij: de Storm Mini. Makkelijk om mee te nemen of om gezellig op de buitentafel te zetten. Storm geeft je licht op de camping, op het terras of in de camper. De lamp wordt geleverd met een LED 5V met flame effect, waardoor het net lijkt of er een klein vlammetje in de lamp zit.

Prijs: € 20,95, o.a. te koop via lampenlicht.nl

4. Camperroutes

Deze individuele camperreizen zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips. Dus pak je camper en ga op reis met de avontuurlijke camperroutes van NKC!

Prijs: vanaf € 12,99, te koop via nkc.nl

5. Waterdicht notitieblok

Dit watervaste notitieboekje is aan de bovenzijde gebonden en kan eenvoudig worden omgeklapt. Het is van uitstekende kwaliteit en geschikt voor gebruik tijdens een natte kampeerdag. De bladen zijn aan beide zijden bedrukt met lijntjes, van waterbestendig papier. Ideaal om je reisverhalen en herinneringen op te schrijven, wat voor weer het ook is.

Prijs: € 11,95, o.a. te koop via veldshop.nl

6. Houten vlaggenlijn met campertjes

Deze handgemaakte houten vlaggenlijn is een mooie toevoeging aan je camper of caravan. Zo maak je van je huisje op wielen een echt thuis. Of je hem nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft, de vlaggenlijn zal zeker in de smaak vallen.

Prijs: € 19,95, o.a. te koop via hipinhetwild.nl

7. Linnepe dog-sitter

De Dog-Sitter is de praktische hondenhouder voor honden van alle maten. Je rijdt met je camper of auto op de rvs-plaat en bevestigt de hond aan het oogje van de dog-sitter. Zelfs grote honden zitten veilig!

Prijs: € 23,10, o.a. te koop bij Campersalon

8. Herbruikbare boodschappentas

Deze herbruikbare boodschappentas met campermotief is gemaakt van gerecycled plastic. Deze tas is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en ruim. De tas biedt genoeg ruimte voor al je boodschappen en is toch compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen, of je nu boodschappen doet of naar het strand gaat.

Prijs: € 5,99, o.a. te koop bij hipinhetwild.nl

9. Koken als een chefkok

Hoe maak je de lekkerste gerechten met de beperkte ruimte en middelen in de camperkeuken? In het boek Kampeerkoken laat Julius Jaspers zien dat je niet veel nodig hebt om heerlijke gerechten te maken.

Prijs: € 25, o.a. te koop via bol.com