Camperplaats ook voor heel grote campers

Eigenaren Jan en Sandra Bloemerts van Camperparc Stee in Lhee in het Drentse Dwingeloo breiden hun camperplaats uit met 24 grote staanplaatsen die tot maar liefst zestien meter diep zijn. De camperplaats heeft al zestig ruime plekken voor campers met diverse voorzieningen en sanitair.
Camperplaats Ook Voor Heel Grote Campers - truck met oplegger
“Wij verwelkomen hier vaak grote, bijzondere campers, de echt XXL’en”, vertelt Jan Bloemerts. “Die passen op zich wel op de reguliere plekken, maar de buren in hun gewone campers waarderen het toch minder als er zo’n reus naast ze komt staan die alle zon wegneemt.” Waar vroeger ingekuild veevoer lag, verblijven binnenkort de grote campers. “Op 1 juni is het sanitair daar klaar, dan gaat het nieuwe gedeelte officieel open”, aldus Bloemerts.
De familie Bloemerts had tot voor enkele jaren een melkveehouderij met akkerbouw en een wei vol zonnepanelen en was – en is – daarmee volledig energieneutraal. Mede vanwege gezondheidsproblemen is in 2020 de overstap naar een recreatiebedrijf gemaakt. “We zitten hier op minder dan 500 meter van het Nationaal Park Dwingelderveld; voor een dierhouderij was dat wel een ding, voor recreatie is het een grote plus.” Nu lopen er op de boerderij alleen nog kippen rond die voor de verse eitjes zorgen en kunnen de camperaars genieten van de grote vijver met eenden, kikkers en vissen. “Mijn weiland aan de overkant van de vijver heb ik verhuurd aan een boer die er zijn koeien laat grazen. Onze gasten waarderen dat erg, dieren horen toch bij het boerenleven.”
legertruck - camperplaats voor grote campers legertruck 2 - camperplaats voor grote campers camperplaats voor grote campers - winnebago
De plekken voor grote campers kunnen gereserveerd worden, de reguliere plekken niet. Op de website houdt Bloemerts dagelijks de actuele bezetting bij, zodat niemand onverrichterzake naar Dwingeloo hoeft te rijden. De sitecode voor Camperparc Stee in Lhee op Campercontact is 89416.