NKC training camperrijvaardigheid Heerlen

Verbeter in vier uur je rijvaardigheid met een training die zich 100% richt op camperaars. Door alle essentiële technieken te leren verbeteren en deze in de praktijk te brengen met je eigen camper op het oefenterrein van de rijschool én op de openbare weg, ga je nadien zelfverzekerd op je volgende campertrip. Bovendien geldt er na het behalen van het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs een extra premiekorting van 10% op de NKC Camperverzekering. Zo is je training snel terugverdiend!

De training

De NKC Camperrijvaardigheidstraining is ontwikkeld door de NKC in samenwerking met BOVAG en gaat meer de diepte in op het vlak van rijvaardigheid.

De zeer uitgebreide training in groepsverband bestaat onder meer uit:
- Rijvaardigheidstraining
- Antislip-informatie en tips
- Ogentest
- Reactietest
- Verkeerstest
- Manoeuvreren
- Technische controle

Voorafgaand aan de training volg je een theorietest via een online leeromgeving.

Tijdens de training ligt de focus op: inparkeren, draaicirkel, breedte en hoogte inschatten (takken en bruggen), belading, onderhoud/banden, werking technologie (sensoren), instructie door partner aan bestuurder m.b.t. aanwijzingen bij bijv. achteruit inparkeren, obstakels ontwijken, stopproef, slalom, bocht voor- en achteruit en afstand bewaren.


Je gebruikt je eigen camper

De training wordt gevolgd door één persoon, die gebruik maakt van de eigen camper. Het is belangrijk dat de partner wel aanwezig is bij de training, omdat deze instructie krijgt over hoe je het beste aanwijzingen aan de bestuurder kunt geven.

Extra premiekorting

Nadat het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs behaald is, geldt er een extra premiekorting van 10% op de NKC Camperverzekering.

LET OP: de korting is alleen geldig wanneer de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder van de NKC Camperverzekering tijdens de rijvaardigheidstraining de bestuurder van de camper is. Dit geldt zowel voor bestaande als voor nieuw afgesloten NKC Camperverzekeringen. Het afsluiten van een NKC camperverzekering is alleen mogelijk voor NKC leden.

Bekijk hier de voorwaarden van deze ledenactie.

Samengevat

Naam evenement: NKC Camperrijvaardigheidstraining Heerlen
Evenementnummer: 2024-918
Datum: vrijdag 11 oktober 2024
Locatie: Heerlen (Limburg)
Ledenprijs: eigen camper met 1 of 2 personen € 259,- Let op: kom je met 2 personen? Boek beide personen in en noteer in het opmerkingenveld wie de bestuurder is.
Prijs niet-leden: eigen camper met 1 of 2 personen € 310,- Let op: kom je met 2 personen? Boek beide personen in en noteer in het opmerkingenveld wie de bestuurder is.
Inbegrepen: vier uur individuele campertraining (dagindeling volgt)
• NKC Camperrijvaardigheidsbewijs als de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder de rijvaardigheidstraining met succes heeft afgerond
• koffie/thee
• lunch
Max aantal campers: 20
Bijzonderheden: Deze training is bedoeld voor een camper met 1 of 2 personen (bestuurder en bijrijder), waarbij alleen de bestuurder op die dag het praktijkgedeelte kan volgen. De bestuurder ontvangt na slagen het rijvaardigheidsbewijs. De bijrijder heeft tevens een belangrijke rol gedurende het praktijkgedeelte bij het geven van aanwijzingen.
Huisdieren:
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Houd er rekening mee dat zij tijdens presentaties en de gezamenlijke lunch niet welkom zijn. Ons advies is om de hond tijdens het praktijkgedeelte vast te zetten.
Organisatie: Contactformulier

 

Dit zegt een deelnemer:

Een zinvolle training die bijdraagt aan een betere, veiligere en vertrouwde omgang met de eigen camper.
Mijn zelfvertrouwen als bestuurder echt een boost heeft gekregen.