Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Denemarken

  Van stad tot strand - Denemarken biedt veel: karakteristieke dorpjes, mooie stranden en natuur. De reis start op het waddeneiland Rømø. Via Ribe en Viborg rijden we naar het noorden, waar het Kattegat en Skagerak samenkomen.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland (Solo)

  Dichtbij Sauerland - Deze reis voor NKC-Sololeden voert naar het Sauerland, een populaire regio in Midden-Duitsland. Dit gebied is ook in het najaar een bezoek meer dan waard.

  Duur: 12 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje

  Van kust tot kust - Spanje heeft veel meer te bieden dan de bekende costa’s. We bezoeken een aantal prachtige steden, zoals Burgos, Bilbao en Zaragoza, maar maken ook kennis met het ruige berggebied Picos de Europa.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje en Portugal

  Van Baskenland tot de Algarve (Vertrek groepsreis: 10 september 2017) - Een rondreis over het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland langs historische steden, adembenemende kliffen en imposante bergen.

  Duur: 36 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Tsjechië, Oostenrijk en Hongarije

  Fietsen langs stedelijke grandeur (Vertrek groepsreis: 2 september 2017) - De combinatie van fietsen en camperen is ideaal om een stad of streek te leren kennen.

  Duur: 23 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Verenigd Koninkrijk en Ierland

  Rondje Ierse Zee - Van uitgestrekte landschappen tot middeleeuwse stadjes en van Ierse folklore tot eeuwenoude verstilde kasteelruïnes: deze reis door het Verenigd Koninkrijk en Ierland toont de grote onderlinge verschillen.

  Duur: 29 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Marokko met je hond - (Vertrek groepsreis: 24 januari 2018) Met je hond naar het land van 1001 nacht. We maken een aangepaste, op bazen met honden toegesneden rondreis door Marokko. Een mix van natuur en cultuur.

  Duur: 41 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Oostenrijk

  Naar de sneeuw (Vertrek groepsreis: 19 januari 2018) - Heerlijk met de camper naar een sneeuwzekere wintersportbestemming, een ideaal gebied om te wandelen en langlaufen met pistes voor elk niveau!

  Duur: 8 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Oostenrijk

  Naar de sneeuw (Vertrek groepsreis: 26 januari 2018) - Heerlijk met de camper naar een sneeuwzekere wintersportbestemming, een ideaal gebied om te wandelen en langlaufen met pistes voor elk niveau!

  Duur: 8 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje

  Stad en natuur (Vertrek groepsreis: 25 januari 2018) - Spanje is vooral bekend van de zonnige costa’s. Het land heeft echter veel meer te bieden, zoals ruige berggebieden met prachtige natuur.

  Duur: 49 dagen
  [Meer info]