Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 10 mei 2017) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur: 11 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Polen

  Cultuur en natuur - Ontdek de vele gezichten van Polen tijdens deze 34-daagse camperreis door natuur en langs culturele schatten in steden als Krakau en Gdańsk.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland

  Oost-Duitsland per fiets - Reis mee met de camper en fiets prachtige routes tijdens deze camperreis door Duitsland, waarbij we ook steden als Berlijn en Leipzig bezoeken.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Engeland

  Zuid-Engels genieten - Kom in romantische sferen tijdens de camperreis door Zuid-Engeland. Geniet van het afwisselende landschap, de kastelen en kathedralen.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Wilde kust, woest verleden - Oorlog en vrede, ruige kliffen en brede stranden, lieflijk boerenland en granieten dorpjes, dat zijn de ingrediënten van de reis door Normandië en Bretagne.

  Duur: 23 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk en Italië

  Langs de kusten van Corsica en Sardinië (Vertrek groepsreis: 10 mei 2017) - Corsica en Sardinië hebben veel gemeen, zoals schilderachtige dorpjes, wijngaarden, de maquis, de trots van de bewoners en het heerlijke eten.

  Duur: 37 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Griekenland

  Griekenland over zee - Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het land biedt veel: strand, natuur en natuurlijk de oude cultuur.

  Duur: 33 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Griekenland

  Griekenland over land (Vertrek groepsreis: 6 mei 2017) - Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het land biedt veel: strand, natuur en natuurlijk de oude cultuur.

  Duur: 39 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Ierland

  Het groene eiland - Ongerepte natuur, Ierse muziek, ruimte en cultuur. Dat is Ierland. Het land heeft schitterende natuur, met kristalheldere beekjes en woeste kusten.

  Duur: 29 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Roemenië en Bulgarije

  Oost-Europees avontuur- Wie houdt van afwisseling en avontuur moet een keer naar Roemenië en Bulgarije. De schoonheid van de natuur, de rijkdom aan cultuur en de eenvoud van het toerisme zijn een ideale mix voor een onvergetelijke ervaring.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]