Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis door Marokko

  Arabisch avontuur (Vertrek groepsreis: 7 maart 2017) - Bereid om de Europese bril af te zetten? Kom dan naar Marokko en val van de ene in de andere verbazing.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Italië

  Van Rome tot Sicilië - In deze reis combineren we Rome, Napels en omgeving, Paestum en de punt van de laars met Sicilië. Geen eiland is zo rijk aan antieke culturen als dit zonovergoten vulkaaneiland.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje (solo)

  Spanje op z'n mooist - Extremadura heeft een karakteristieke natuur en staat volop in bloei in de periode dat wij er zijn. De temperatuur is er dan aangenaam.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje en Portugal

  Van Baskenland tot de Algarve (Vertrek groepsreis: 30 april 2017) - Machtige graangebieden, adembenemende kliffen en imposante bergen, bijzondere steden, het Portugese levenslied en een duik in de Atlantische Oceaan.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 10 mei 2017) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis door Polen

  Cultuur en natuur - Ontdek de vele gezichten van Polen tijdens deze 34-daagse camperreis door natuur en langs culturele schatten in steden als Krakau en Gdańsk.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland

  Oost-Duitsland per fiets - Reis mee met de camper en fiets prachtige routes tijdens deze camperreis door Duitsland, waarbij we ook steden als Berlijn en Leipzig bezoeken.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Engeland

  Zuid-Engels genieten - Kom in romantische sferen tijdens de camperreis door Zuid-Engeland. Geniet van het afwisselende landschap, de kastelen en kathedralen.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Finland en Noorwegen

  Scandinavische hoogtepunten - Finland, bekend als het land met de duizend meren met vele rotsachtige eilandjes, biedt veel ruimte en prachtige natuur.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Wilde kust, woest verleden - Oorlog en vrede, ruige kliffen en brede stranden, lieflijk boerenland en granieten dorpjes, dat zijn de ingrediënten van de reis door Normandië en Bretagne.

  Duur:
  [Meer info]