Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Oostenrijk

  Naar de sneeuw (Vertrek groepsreis: 26 januari 2018) - Heerlijk met de camper naar een sneeuwzekere wintersportbestemming, een ideaal gebied om te wandelen en langlaufen met pistes voor elk niveau!

  Duur: 8 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Oostenrijk

  Naar de sneeuw (Vertrek groepsreis: 19 januari 2018) - Heerlijk met de camper naar een sneeuwzekere wintersportbestemming, een ideaal gebied om te wandelen en langlaufen met pistes voor elk niveau!

  Duur: 8 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje

  Overwinteren in Spanje (Vertrek groepsreis: 29 januari 2018) - Deze zesweekse overwinterreis langs de Spaanse Costa del Sol en Costa Blanca biedt de mogelijkheid om in de wintertijd de kou en nattigheid in Nederland te ontvluchten.

  Duur: 42 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje

  Stad en natuur (Vertrek groepsreis: 18 januari 2018) - Spanje is vooral bekend van de zonnige costa’s. Het land heeft echter veel meer te bieden, zoals ruige berggebieden met prachtige natuur en historische steden. 

  Duur: 49 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje

  Stad en natuur (Vertrek groepsreis: 25 januari 2018) - Spanje is vooral bekend van de zonnige costa’s. Het land heeft echter veel meer te bieden, zoals ruige berggebieden met prachtige natuur.

  Duur: 49 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Azië

  Azië ontdekken (Vertrek groepsreis: 12 april 2019). Reis met de camper over de noordelijke- en Zuidelijke Oude Zijderoute. Naast deze avontuurlijke overlandreis door Centraal Azië bezoeken we ook China en Tibet!

  Duur: 170 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje (solo)

  Spanje op z'n mooist (Vertrek groepsreis: 18 april 2018) - Extremadura heeft een karakteristieke natuur en staat volop in bloei in de periode dat wij er zijn. De temperatuur is er dan aangenaam.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 8 mei 2018) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur: 11 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 22 mei 2018) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur: 11 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Bulgarije en Roemenië

  Oost-Europees avontuur (Vertrek groepsreis 27 mei 2018) - Kleinschalig toerisme, rijkdom aan cultuur en natuur, de ingrediënten voor een prachtige, avontuurlijke reis.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]