Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past. De reizen voor de winter van 2018 zijn vanaf donderdag 6 juli 10.00 uur te boeken.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis IJsland

  Geisers en gletsjers (Vertrek groepsreis: 10 juli 2017) - Liefhebbers van ruige natuur, stilte en unieke natuurverschijnselen komen op deze camperreis door IJsland volledig aan hun trekken.

  Duur: 27 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 30 aug 2017) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur: 11 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Frankrijk en Italië

  Langs de kusten van Corsica en Sardinië (Vertrek groepsreis: 31 augustus 2017) - Twee landen, twee eilanden, beide in de Middellandse Zee en slechts twaalf kilometer van elkaar verwijderd. Veel hebben ze gemeen.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland

  Hanzereis naar de Oostzee - Net als in Nederland bracht de Hanze in Duitsland in de middeleeuwen veel welvaart. Dat is nog altijd te zien aan de mooie koopmanshuizen met prachtige gevels, de imposante pakhuizen, de grote kerken en fraaie stadhuizen.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Fietsen langs de Loire - De reis langs de Loire en door de Vendée telt een aantal mooie fietsroutes. In het Loiredal voeren ze veelal over zogeheten voies vertes, langs bezienswaardigheden als kastelen en historische steden.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk en Spanje

  Dwars door de Pyreneeën - Wisselende landschappen, indrukwekkende bergen en pittoreske dorpjes. Dat is weggelegd voor de deelnemers aan de tocht door de Franse en Spaanse Pyreneeën.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Griekenland

  Beleef Griekenland - Deze basic-reis volgt in grote lijnen de route van de groepsreis van 39 dagen door Griekenland. Het grote verschil is dat deze reis enkele dagen korter is en minder gezamenlijke activiteiten biedt.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Griekenland

  Griekenland over land (Vertrek groepsreis: 19 aug 2017) - Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het land biedt veel: strand, natuur en natuurlijk de oude cultuur.

  Duur: 39 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Italië en Kroatië

  Rondje Adriatische Zee - Italië en Kroatië hebben beide veel te bieden als het gaat om cultureel erfgoed en imposante natuur.

  Duur: 28 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Nederland en Duitsland

  Waddengevoel - Tijdens de prachtige reis langs de wadden bezoeken we Texel, Vlieland, Borkum, Norderney, Sylt en het voormalige eiland Nordstrand.

  Duur: 18 dagen
  [Meer info]