Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

Let op! Op 2 oktober om 10 uur start de inschrijving voor de voorjaars-, zomer- en najaarsreizen 2019.
Benieuwd naar welke reizen er allemaal op het programma staan? Bekijk dan snel de sneak preview!       

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis IJsland

  Geisers en gletsjers (Vertrek groepsreis: 18 juni 2018) - Liefhebbers van ruige natuur, stilte en unieke natuurverschijnselen komen op de reis door IJsland volledig aan hun trekken.

  Duur: 27 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Italië

  Van Rome tot Sicilië (Vertrek groepsreis 31 augustus 2018)- In deze reis combineren we Rome, Napels en omgeving, Paestum en de punt van de laars met Sicilië. Geen eiland is zo rijk aan antieke culturen als dit zonovergoten vulkaaneiland.

  Duur: 35 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Italië en Kroatië

  Rondje Adriatische Zee (Vertrek groepsreis 26 augustus 2018) - Italië en Kroatië hebben beide veel te bieden als het gaat om cultureel erfgoed en imposante natuur.

  Duur: 28 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Proef Marokko (Vertrek groepsreis: 7 maart 2019) - Bereid om de Europese bril af te zetten? Kom dan naar Marokko en val van de ene in de andere verbazing.

  Duur: 40 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Arabisch avontuur (Vertrek groepsreis: 18 februari 2019) - Verken Marokko per camper, waar de boeren nog op een ezeltje rijden, maar dan wel met een mobieltje in hun binnenzak.

  Duur: 50 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Arabisch avontuur (Vertrek groepsreis: 11 februari 2019) - Verken Marokko per camper, waar de boeren nog op een ezeltje rijden, maar dan wel met een mobieltje in hun binnenzak.

  Duur: 50 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Noorwegen

  Hoge bergen en diepe fjorden (Vertrek groepsreis: 30 mei 2018) - Deze camperreis leidt langs de hoge bergen en diepe fjorden van Zuid-Noorwegen. Maar ook over de grootste hoogvlakte van Europa: de Hardangervidda.

  Duur: 23 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Roemenië

  Roemeense ontdekkingstocht (Vertrek groepsreis: 4 juni 2018)- Roemenië is een bestemming voor de liefhebbers van diversiteit en avontuur. De rijke cultuur, de afwisselende natuur en het nog nauwelijks ontgonnen toerisme staan daarvoor garant.

  Duur: 35 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Schotland

  Kastelen en Highlands (Vertrek groepsreis 20 augustus 2018) - Schotland is met zijn ontzagwekkende ruige en afwisselende landschap, dé reis voor de ware natuurliefhebber.

  Duur: 28 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Servië, Macedonië, Albanië en Montenegro

  Buiten de gebaande paden (Vertrek groepsreis: 17 mei 2018) - De reis door de Balkan is er niet een van de gebaande toeristische paden. De tocht voert door landen die het communistische systeem achter zich hebben gelaten en bovendien een verwoestende oorlog achter de rug hebben.

  Duur: 32 dagen
  [Meer info]