Workshop app Campercontact


De app van Campercontact is (bijna) onmisbaar voor iedere camperaar. Wie nog niet helemaal thuis is in de app, gebruikt deze na de workshop moeiteloos! Ook als je de functionaliteiten van de app beter wilt benutten, steek je er veel van op.

De workshop duurt 3 uur. Alle onderdelen worden uitgelegd zoals bijvoorbeeld de zoekmogelijkheden, instellen van filters, gebruik van offline kaarten, het toevoegen van beoordelingen, foto’s en het gebruik van de routes. Na ieder onderdeel volgt een oefening.

Van iedere deelnemer wordt verwacht dat zij zelf hun smartphone of tablet (opgeladen) meenemen met de app hierop geïnstalleerd.

De app werkt uitsluitend op Android of Apple apparaten. Indien hulp nodig is bij het installeren van de app, geef dit dan bij aanmelding door via het opmerkingenveld. We werken in kleine groepjes met drie begeleiders waardoor er ruimte is voor vragen van zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

De workshop wordt gegeven door opgeleide vrijwilligers van de NKC die zelf enthousiaste gebruikers zijn van de app. Voor en door camperaars dus!

Locatie en data:

Datum                    
Locatie              Meer informatie
9 augustus Soesterberg

Klik hier voor meer informatie

16 augustus Soesterberg

Klik hier voor meer informatie