Camperreis door het Wilde Westen

Bekijk individuele reis
  • Individuele camperreis
  • West-USA
  • Stel zelf je droomreis samen

Camperreis vanuit Denver - Individueel

Dit is slechts een voorbeeld van hoe jouw droomreis naar Amerika er uit zou kunnen zien. In de basis zijn de vliegreis, de eerste hotelovernachtingen en de camper geregeld. De rest bepaal je helemaal zelf en langer of korten verblijven is ook geen probleem. Camperplaatsen in de nationale parken zijn populair. Reserveer daarom ruim op tijd de campings. De Amerika-specialisten van DreamTravels helpen je graag!

Verken het Wilde Western tijdens deze camperreis vanuit Denver. Hier vandaan zijn niet alleen de Amerikaanse Rocky Mountains, maar ook het beroemde Yellowstone National Park eenvoudig bereikbaar. Een bezoek aan Mount Rushmore en de Badlands maken deze reis compleet.

 

Voordelen voor NKC-leden


Als NKC-lid geniet je van extra voordelen wanneer je een maatwerkreis bij DreamTravels boekt. Vergeet dus niet te vermelden dat je lid bent en geef je lidmaatschapsnummer bij boeking door.

Reisinformatie

Reisperiode
In de periode van 1 mei t/m 10 oktober​ is reizen met de camper in dit gebied mogelijk, vertrek kan in deze periode dagelijks.

Reissom
De prijs voor een maatwerkreis is sterk afhankelijk van de keuzes die je maakt. Jij bepaalt immers de inhoud en duur van de reis. Klik op 'Meer informatie over reis' om de vanaf-prijs te bekijken. 

Meer informatie

De organisatie en uitvoering van maatwerkreizen wordt verzorgd door DreamTravels. Zij helpen je graag verder.
E-mail: [email protected]
Telefoon: 020-428 0555
Website: www.dreamtravels.nl/nkc.