NKC Camperrijvaardigheidstraining Amsterdam, september

De NKC Camperrijvaardigheidstraining is ontwikkeld door de NKC in samenwerking met BOVAG. Nadat het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs behaald is, geldt er gedurende 5 jaar een korting van 10% op de NKC Camperverzekering.


De NKC Camperrijvaardigheidstraining is ontwikkeld door de NKC in samenwerking met BOVAG. Nadat het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs behaald is, geldt er gedurende 5 jaar een korting van 10% op de NKC Camperverzekering.

LET OP: de korting is alleen geldig wanneer de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder van de NKC Camperverzekering tijdens de rijvaardigheidstraining de bestuurder van de camper is. Dit geldt zowel voor bestaande als voor nieuw afgesloten NKC Camperverzekeringen. Het afsluiten van een NKC camperverzekering is alleen mogelijk voor NKC leden.

Bekijk hier de voorwaarden van deze ledenactie.

De zeer uitgebreide training bestaat uit o.a.:
- Rijvaardigheidstraining
- Antislip-informatie en tips
- Ogentest
- Reactietest
- Verkeerstest
- Manoeuvreren
- Technische controle

Voorafgaand aan de training volg je een theorietest via een online leeromgeving.

Tijdens de training ligt de focus op: inparkeren, draaicirkel, breedte en hoogte inschatten (takken en bruggen), belading, onderhoud/banden, werking technologie (sensoren), instructie door partner aan bestuurder m.b.t. aanwijzingen bij bijv. achteruit inparkeren, obstakels ontwijken, stopproef, slalom, bocht voor- en achteruit en afstand bewaren.

Samengevat

Naam evenement:

NKC Camperrijvaardigheidstraining Amsterdam, september

Evenementnummer: 2020-915
Datum: zaterdag 19 september 2020
Locatie: Amsterdam
Prijs: eigen camper met 1 of 2 personen € 260,-
Ledenprijs: eigen camper met 1 of 2 personen € 215,-
Inbegrepen: • vier uur individuele campertraining (dagindeling volgt)
• NKC Camperrijvaardigheidsbewijs als de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder de rijvaardigheidstraining met succes heeft afgerond
• koffie/thee
• lunch
Max aantal campers: 40
Bijzonderheden: Deze training is bedoeld voor een camper met 1 of 2 personen (bestuurder en bijrijder), waarbij alleen de bestuurder op die dag het praktijkgedeelte kan volgen. De bestuurder ontvangt na slagen het rijvaardigheidsbewijs. De bijrijder heeft tevens een belangrijke rol gedurende het praktijkgedeelte bij het geven van aanwijzingen.
Huisdieren:
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Houd er rekening mee dat zij tijdens presentaties en de gezamenlijke lunch niet welkom zijn. Ons advies is om de hond tijdens het praktijkgedeelte vast te zetten.
Extra ledenvoordeel: Als extra ledenvoordeel gelden ook scherpe tarieven voor een 'opfrisuur' (binnen 6 maanden na de training) van € 55,- en een 'herkansingsuur' (binnen 6 maanden na de training) van slechts € 30,-. De normale prijs is € 62,50.
Organisatie: [email protected]

 

Dit zegt een deelnemer:

Een zinvolle dag die bijdraagt aan een betere, veiligere en vertrouwde omgang met de eigen camper.