Rondje Ierse Zee

Rondje Ierse Zee
  • Lengte: 2.800 km
  • Beschreven route: 30 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders
  • Lengte: 2.800 km
  • Beschreven route: 30 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute Verenigd Koninkrijk en Ierland

Uitgestrekte landschappen, middeleeuwse stadjes, Ierse folklore en eeuwenoude verstilde kasteelruïnes: deze reis toont de grote onderlinge verschillen tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Je ontdekt pareltjes van het Engels landschap, zoals het Peak District, de Yorkshire Dales en het Lake District. Je herbeleeft de historie van Gretna Green in Schotland en kunt een bezoek brengen aan de hoofdsteden Belfast en Dublin.

In Dublin kan je een onvergetelijke avond beleven met Ierse dans en muziek. Ook is het mogelijk om een uitstapje te maken naar het beroemde kasteel Caernarfon Castle in Wales, of een bijzondere treinreis met de Snowdon Mountain Railway (de Harry Potter trein). Geniet van het Ierse leven, vol gezellige winkeltjes en traditionele pubs. 

 


Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Let op: heb je een smartphone of tablet, koop dan de NKC Camperroute in de app 'Campercontact' (in plaats van de webwinkel). Je krijgt dan:

  • Het PDF-bestand van de camperroute.
  • Toegang tot de route in de app. Je kunt hierdoor tevens gebruik maken van alle functionaliteiten in de app, zoals een overzicht van alternatieve campings/camperplaatsen langs de route.

De camperroutes zijn gebaseerd op de groepsreizen van de NKC. Elke route is zorgvuldig samengesteld door de reisbegeleiders van de NKC Campergroepsreizen. Voor én door camperaars dus.

Suggestie reisprogramma

1 > Hoek van Holland 2 Harwich 3 > Carsington
4 > Thresfield  5 Thresfield  6 > Watermillock
7 > Silloth 8 Silloth  9 > Borgue/Kirkcudbright
10 > Culzean/Maybole 11 Culzean/Maybole 12 > Innermessan/Stranraer 
13 > Millisle 14 Millisle 15 > Newcastle
16 > Clondalkin/Dublin 17 Clondalkin/Dublin 18 > Wexford
19 > Llandovery 20 Llandovery 21 > Devil’s Bridge/Aberystwyth
22 Devil’s Bridge/Aberystwyth 23 > Caernafon 24 > Prestatyn
25 Prestatyn 26 > Worcester   27 > Henlow
28 Henlow 29 > Weeley/Clayton-on-Sea 30 > Harwich

Zelfstandig én geïnspireerd op pad

Dus wel de zekerheid van een door de NKC samengestelde reis, maar deze volledig op je eigen tempo afleggen? Dan is deze camperroute perfect voor jou!