Slovenië, groene verrassing

Dit artikel betreft een digitaal bestand (PDF).

Koop een camperroute voor maar € 9,95
  • Lengte: 800 km
  • Beschreven route: 19 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute langs Slovenië

Laat je verrassen tijdens deze fietsreis in het hart van Europa; het mooie Slovenië. Een modern, klein land aan de zuidkant van de Alpen met een vriendelijke bevolking die goed Engels spreekt en gasten graag verwelkomt.

De grote verscheidenheid aan natuur spreekt tot de verbeelding: Alpen, Adriatische Zee, laagvlaktes, kolkende aquablauwe rivieren met diepe kloven en watervallen, veel bos en diverse wijngebieden. Proef Slovenië tijdens het bezichtigen van de natuurlijke en culturele bezienswaardigheden, in de vrije natuur of in de stad, aan het water, actief langs bekende paden of tijdens geheimzinnige afdalingen in de vele onderaardse grotten van de Karst.

Ook de wandel- en fietsliefhebber komt aan zijn trekken. Geniet van de gevarieerde keuken, wijnen of lokaal gebrouwen jenever. Natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen in een van de vele thermaalbaden die het land rijk is.

Let op: Dit artikel betreft een PDF-bestand die je na aankoop kunt downloaden op de bestelpagina.

 


De camperroutes zijn gebaseerd op de groepsreizen van de NKC. 

Suggestie reisprogramma

1 > Rečica ob Savinji 2 Rečica ob Savinji 3 Rečica ob Savinji
4 > Ptuj 5 Ptuj 6> Podčetrtek 
7 Podčetrtek 8 Podčetrtek 9 > Ljubljana
10 Ljubljana 11 Ljubljana 12 > Ankaran
13  Ankaran 14 > Kobarid 15 Kobarid
16 Kobarid 17> Bled  18 Bled 
19 Bled    

Zelfstandig én geïnspireerd op pad

Dus wel de zekerheid van een door de NKC samengestelde reis, maar deze volledig op je eigen tempo afleggen? Dan is deze camperroute perfect voor jou!


 

Raak overdonderd door de schoonheid van natuur, cultuur, goede campings en heerlijke thermaalbaden. Hier kom je echt tot rust
Reisbegeleiders Lucy en Leo te Woerd