Actief genieten in de Provence

Actief genieten in de Provence
  • Lengte: 350 km
  • Beschreven route: 20 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders
  • Lengte: 350 km
  • Beschreven route: 20 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute Frankrijk

De Provence heeft alles in zich om het de bezoeker naar de zin te maken. Mooie natuur, leuke stadjes, gezellige straatjes en terrasjes en prachtige markten. En hoe kun je deze streek beter verkennen dan te voet of op de fiets vanuit de camper? Je ziet meer, je ruikt meer en je komt op plaatsen waar je anders niet zou komen.

In het voorjaar is de temperatuur er meestal aangenaam en de natuur nog heerlijk fris. Dwalen door de wijngaarden, een goed glas wijn proeven, fietsen langs boomgaarden of door uitgestrekte lavendelvelden: in de Provence kan het allemaal. Ook zijn er vele mooie steden, zoals Orange, Arles en Apt. In het natuurgebied de Camargue zie je talrijke flamingo's. De reis eindigt aan de voet van de Mont Ventoux in het karakteristieke plaatsje Bedoin.

 


Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Let op: heb je een smartphone of tablet, koop dan de NKC Camperroute in de app 'Campercontact' (in plaats van de webwinkel). Je krijgt dan:

  • Het PDF-bestand van de camperroute.
  • Toegang tot de route in de app. Je kunt hierdoor tevens gebruik maken van alle functionaliteiten in de app, zoals een overzicht van alternatieve campings/camperplaatsen langs de route.

De camperroutes zijn gebaseerd op de groepsreizen van de NKC. Elke route is zorgvuldig samengesteld door de reisbegeleiders van de NKC Campergroepsreizen. Voor én door camperaars dus.

Suggestie reisprogramma

1 > Châteauneuf-du-Pape 2-3 Châteauneuf-du-Pape 4 > Avignon
5 Avignon, stadsrondrit 6 > Fontvieille 7-8 Fontvieille
9 > Saintes-Maries-de-la-Mer 10-12 Saintes-Maries-de-la-Mer 13 > Apt
14-15 Apt 16 > Bédoin 17-20 Bédoin

Zelfstandig én geïnspireerd op pad

Dus wel de zekerheid van een door de NKC samengestelde reis, maar deze volledig op je eigen tempo afleggen? Dan is deze camperroute perfect voor jou!