Oost-Duitsland per fiets

Camperroute kopen: €9,95
  • Lengte: 1.200 km
  • Beschreven route: 24 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute Duitsland

Duitsland is een camperland bij uitstek, maar ontwikkelt zich ook steeds meer als fietsland. Bij deze camperreis staat het fietsen centraal: je komt met de camper op fraaie plekken, van waaruit prachtige routes zijn uitgezet door mooie rivierdalen, langs pittoreske dorpjes en door de prachtige natuur.

Breng ook een bezoek aan misschien wel de mooiste steden van Duitsland, zoals Potsdam, Berlijn, Dresden en Leipzig. De reis eindigt in Guxhagen, waar je heerlijke fietstochten langs de oevers van de rivier maakt of de stad Kassel kunt bezoeken.

 


Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

De camperroutes zijn gebaseerd op de groepsreizen van de NKC. Elke route is zorgvuldig samengesteld door de reisbegeleiders van de NKC Campergroepsreizen. Voor én door camperaars dus.

Suggestie reisprogramma

1 > Bad Karlshafen  2 Bad Karlshafen 3 Bad Karlshafen
4 > Braunlage 5 Braunlage 6 > Berlijn 
7 Berlin  8 Berlin  9 Berlin 
10 > Lübben/Spreewald 11 Lübben 12 Lübben
13 Dresden 14 Dresden 15 Dresden
16 Dresden 17 >Leipzig/Grossposna

18 Leipzig
19 Leipzig 20 Guxhagen 21 Guxhagen
22 Guxhagen 23 Guxhagenr 24 Guxhagen

Zelfstandig én geïnspireerd op pad

Dus wel de zekerheid van een door de NKC samengestelde reis, maar deze volledig op je eigen tempo afleggen? Dan is deze camperroute perfect voor jou!