Oost-Duitsland per fiets

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 1.200 km
  • Beschreven route: 24 dagen
  • Online route

Camperroute Duitsland - Oost-Duitsland per fiets

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Oost-Duitsland per fiets

Duitsland is een camperland bij uitstek, maar ontwikkelt zich ook steeds meer als fietsland. Bij deze camperreis staat het fietsen centraal: je komt met de camper op fraaie plekken, van waaruit prachtige routes zijn uitgezet door mooie rivierdalen, langs pittoreske dorpjes en door de prachtige natuur.

Breng ook een bezoek aan misschien wel de mooiste steden van Duitsland, zoals Potsdam, Berlijn, Dresden en Leipzig. De reis eindigt in Guxhagen, waar je heerlijke fietstochten langs de oevers van de rivier maakt of de stad Kassel kunt bezoeken.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Bad Karlshafen  2 Bad Karlshafen 3 Bad Karlshafen
4 > Braunlage 5 Braunlage 6 > Berlijn 
7 Berlin  8 Berlin  9 Berlin 
10 > Storkow 11 Storkow 12 Storkow
13 Dresden 14 Dresden 15 Dresden
16 Dresden 17 >Leipzig

18 Leipzig
19 Leipzig 20 >Guxhagen 21 Guxhagen
22 Guxhagen 23 Guxhagenr 24 Guxhagen

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker. Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen. Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!