Log in en boek deze reis!

Leuk dat je met de NKC mee gaat. Vergeet niet eerst als NKC-lid in te loggen, zodat er geen toeslag berekend wordt. Vul vervolgens onderstaand je gegevens in. Hulp nodig bij het boeken van een reis? Hier leggen we uit waar je op moet letten.

Reisgegevens

Reis
Spanje en Portugal - Van Baskenland tot Algarve
Reisnummer
02020/069
Startdatum
30 augustus 2020
Einddatum
06 oktober 2020

Hoofddeelnemer

NKC Camperreizen zijn in beginsel niet geschikt voor deelnemers die gebruik maken van een hulpmiddel zoals een rollator, scootmobiel of rolstoel (zie ook Artikel 9.2 van de Algemene Voorwaarden NKC Camperreizen). Controleer vóór boeking hoe zwaar de reis is en of deze geschikt voor je is. Neem voor meer informatie contact op met de NKC reisbegeleider(s) of het team Reizen van de NKC.

Adresgegevens

Contactgegevens

Alle communicatie over de reis wordt gestuurd naar het e-mailadres dat u hieronder opgeeft, m.u.v. de facturen. Ook de factuur op dit e-mailadres ontvangen? Pas dan de algemene contactgegevens aan via deze link. Let op: de verwerking van uw gewijzigde gegevens duurt max 15 minuten. U kunt ondertussen doorgaan met boeken.

Selecteer het aantal medereizigers*

Thuisblijver

Bij een onverhoopte calamiteit tijdens de reis zal de NKC met deze persoon contact opnemen.


Campergegevens

Bijzonderheden

Zijn er bijzonderheden die van belang kunnen zijn bij deze boeking? Vermeld dit dan s.v.p. in onderstaand veld.
Geef hier aan als je een huisdier meeneemt (notatie bijv.: 1 hond). Let op: huisdieren zijn niet op alle camperreizen toegestaan. Controleer vóór boeking de informatie op onze website.

Op alle NKC Camperreizen zijn de Algemene Voorwaarden NKC Camperreizen van toepassing. Je kunt deze nalezen en/of uitprinten door onderaan deze pagina te klikken op 'Algemene voorwaarden reizen'.