ZIPtuning

Op vakantie zonder ergernissen? Relaxt cruisen met de camper? Het gevoel hebben dat ook de camper vakantie heeft en er niet voor hoeft te werken?

Op vakantie zonder ergernissen? Relaxt cruisen met de camper? Meer gemak in de bergen, Het gevoel hebben dat ook de camper vakantie heeft en er niet voor hoeft te werken?

Chiptuning zal geen invloed hebben op de betrouwbaarheid of de levensduur van de motor mits de camper goed wordt onderhouden. Het is daarom belangrijk te kiezen voor een tuner met kennis van zaken. 

Elke tuning die wij bieden is voor dagelijks gebruik. Wij blijven met onze aanpassingen ruim binnen de marges van wat de standaard onderdelen van uw Camper kunnen verduren. Dit geldt ook voor een automatische versnellingsbak. Elke motor is anders vermogen kan positief/negatief uitvallen.

Waarom ZIPtuning?

  • Individuele aanpak klant en camper
  • Verbeterde acceleratie en gasrespons
  • Veiliger rijden in de bergen
  • Een lager brandstofverbruik
  • Bescherming van de koppeling en het vliegwiel
  • Unieke ZIP safety features
  • 15 jaar internationale ervaring
  • TÜV ISO 9001 gecertificeerd


Korting
NKC-leden ontvangen 20% korting op een op maat gemaakte chiptuning. (EXTRA € 45,- KORTING IVM HET NKC 45 JARIG BESTAAN) De extra 45 euro korting geldt tot 31 oktober 2021

Garantie 

Ervaring met chiptuning heeft ons geleerd dat er door onze professionele werkwijze nauwelijks/geen problemen ontstaan. Maar wij snappen dat u graag wat extra zekerheid wil hebben. ZIPtuning geeft gratis garantie op de software. Zo kunt u met een gerust hart genieten van meer rijplezier!

Nog meer zekerheid? Ook dat is mogelijk bij ZIPtuning! Ga daarvoor naar ZIPtuning.nl/garantie

Korting
NKC-leden ontvangen 20% korting op een op maat gemaakte chiptuning.

Contact
Benieuwd wat ZIPtuning voor je kan betekenen? Ga naar de website of bel naar 0528-262912 of App naar 0611244413.

Houd er rekening mee dat na chiptuning van je camper, de fabrieksgarantie vervalt. Daarnaast kan chiptuning gevolgen hebben voor je verzekering. Neem bij vragen contact op met je verzekeraar.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Nog geen lid, maar wel profiteren? Meld je nu aan!

Wordt nu NKC-lid en profiteer van deze en veel meer voordelen! 60.000 mensen gingen je voor.