Overtocht.nl

Overtocht.nl is de Nederlandse specialist in ferry overtochten in Europa. NKC-leden krijgen 5% korting op Overtocht.nl. 

Of het nu gaat om een overtocht tussen Italië en Griekenland of tussen Finland en Estland - met Overtocht.nl boek je snel en eenvoudig 1 van de ruim 750 routes die wij aanbieden in en rond Europa. Ons Nederlandstalige team van ferryspecialisten helpt je graag met het vinden van de gewenste overtocht, het wijzigen van uw boeking of met andere vragen over je overtocht. Wist je dat het op een aantal lijnen mogelijk is om te "Kamperen aan boord"?

Tips en voorwaarden:
- boekingen kunnen worden gemaakt per telefoon, e-mail of website, onder vermelding van je NKC-lidmaatschapsnummer
- de korting geldt niet op de reserveringskosten of haventaxen
- de volgende bestemmingen zijn uitgesloten van korting: de Waddeneilanden (NL), Isle of man, IJsland
- de overtochten die verzorgd worden via ANEK in Griekenland, kunnen ook via overtocht.nl geboekt worden met dezelfde voorwaarden als bij de Griekenland overtochten te vinden is (25% korting! - informeer naar de mogelijkheden)
- let op de lengte en hoogte van de camper; fietsen achterop en/of een schotel op het dak worden ook meegerekend.

Boeken bij Overtocht.nl
Bij het boeken per telefoon, e-mail of via de website, vermeld je je NKC-lidmaatschapsnummer om gebruik te maken van de korting. Via de website vraag je voor de meeste overtochten eerst een offerte aan.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.