NKC-camping op de Jaarbeurs

Op het terrein van de Jaarbeurs is tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die van 5 t/m 9 oktober 2022 wordt gehouden, een speciale NKC-camping. Op deze camping kun je overnachten met je eigen camper, zo maak je er echt een dag én nachtje uit van!

Er zijn 50 plekken beschikbaar op de NKC-camping. Naast lekker dichtbij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs slapen biedt de NKC de campinggasten ook nog een heerlijk ontbijtpakketje aan met daarin een verse roombotercroissant en een flesje jus d’orange (250ml). Elke ochtend worden de verse ontbijtpakketjes om 8.00 uur geleverd op de camping, de NKC zal deze uitdelen aan de gasten.

Informatie NKC-camping

De slagboom van de NKC-camping gaat open vanaf dinsdagavond 4 oktober 17.00 uur tot zondag 9 oktober 17.00 uur. Inchecken op de camping kan dagelijks tussen 8.00 - 20.00 uur.

Faciliteiten NKC-camping

  • ontbijtpakket-service, elke ochtend biedt de NKC verse ontbijtpakketjes aan met daarin een verse roombotercroissant en een flesje jus d’orange (250ml);
  • beperkt aantal toiletten en douches;
  • vuilwaterpunt voor het lozen van cassettetoiletten;
  • watertappunt voor vullen watertank;
  • stroom voor wie dat heeft geboekt (van de 50 plekken, zijn er maar een beperkt aantal met stroom, dus wil je zeker zijn van een plek mét stroomvoorziening, boek dan je NKC-campingticket zo snel mogelijk!)

Prijzen NKC-leden

• Een kampeerplek met stroom kost € 32,50*
• Een kampeerplek zonder stroom kost € 27,50*

*Exclusief transactiekosten

NKC-leden ontvangen € 2,50 korting per kampeerplek per nacht, dus voor een plek met stroom betaal je € 30,- i.p.v. € 32,50.

- De NKC-camping bevindt zich op het terrein van de Jaarbeurs. De Jaarbeurs is de uitbater van dit terrein.
- De NKC-camping op P2 valt buiten de uitstootregeling voor campers en auto's (milieuzone).
- Let op: een NKC-campingticket geeft alleen toegang tot de NKC-camping. Voor de beurs dient een apart toegangsbewijs te worden gekocht.


Hoe profiteer ik van de korting?

Door in te loggen krijg je de link naar de korting hieronder te zien.