Moosecamp Buitengewoon kamperen

15% korting op het gehele assortiment

Moosecamp is al 14 jaar specialist in buitengewoon kamperen. In de winkel in Zaltbommel en in de Moosecampwebshop vind je een mooi assortiment van hoogwaardige kampeer- en outdoorproducten. Moosecamp is specialist op het gebied van Merinowollen (thermo) kleding van de merken Icebreaker ( grootste outlet van Europa) en Woolpower. Daarnaast heeft Moosecamp een groots aanbod in gietijzeren dutch ovens, skillets, draagbare houtkachels en barbecues.

Korting

Als NKC-lid ontvang je 15% korting op het gehele assortiment* in de webshop en in de winkel in Zaltbommel. Van merinowollen sokken of trui tot een mooie gietijzeren pan tot aan een houtkachel voor in of buiten de camper. 

Om gebruik te maken van de korting, dien je in te loggen. De kortingscode voer je in bij het veld 'kortingscode' bij de winkelwagen. Op vertoon van de NKC-ledenpas ontvang je in de Moosecampwinkel in Zaltbommel 15% korting.

Contact

Tel: +31 0418645186
Winkeladres: Veilingweg 1 in Zaltbommel
Klik hier voor de website Moosecamp

* De korting is geldig voor het gehele assortiment exclusief Tentipi-producten.

 

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.