Henk Pen Caravans & Campers

Henk Pen Caravans & Campers is een gespecialiseerd bedrijf dat in alle takken van verkoop, onderhoud en onderdelen kan voorzien. NKC-leden profiteren van diverse voordelen.

Camperbezitters kunnen hier terecht voor onderhoud aan de kampeerauto, schadereparaties en het inbouwen van diverse producten, zoals alarminstallaties, navigatie, schotelantennes, dakluiken, airco´s, fietsenrekken, etcetera. Ook voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte caravan of kampeerauto kunt u bij Henk Pen terecht. Henk Pen is leverancier van de campermerken Adria, Dethleffs en Sunlight. Ook hebben zij diverse occasions van verschillende merken beschikbaar. Daarnaast heeft Henk Pen een Kijk- en grijpshop (accessoires) met allerlei artikelen die interessant zijn voor kampeerders.

Voordeel
Er zijn verschillende manieren waarop je als lid voordeel kunt genieten:

 • Waardebon bij werkzaamheden voor NKC-leden
  NKC-leden krijgen bij werkzaamheden in de werkplaats op vertoon van hun ledenpas een waardebon voor de kijk- en grijpshop. Graag vooraf aangeven als je NKC-lid bent.
  - Waardebon van € 20,- bij werkzaamheden vanaf € 250,-*
  - Waardebon van € 40,- bij werkzaamheden vanaf € 450,-*
  - Een gratis catalogus t.w.v. € 5,- bij een bezoek aan het bedrijf
  *Uitgezonderd werkzaamheden aan het motorische gedeelte van de camper.
 • €5,- korting in de webshop Allesvoormijnvakantie.nl
  In de webshop van Henk Pen ontvangen NKC-leden € 5,- korting bij besteding van € 50,-. Tijdens het bestellen kunnen NKC-leden de kortingscode invoeren. Hieronder kan je inloggen voor de kortingscode.

Contact
Henk Pen Caravans en Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
Tel: 053-4348528

Kijk voor meer informatie over Henk Pen op www.henkpen.nl. Of kijk op onze webshop:  www.allesvoormijnvakantie.nl

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Nog geen lid, maar wel profiteren? Meld je nu aan!

Wordt nu NKC-lid en profiteer van deze en veel meer voordelen! 60.000 mensen gingen je voor.