Garage de Lamboy

Garage de Lamboy is gevestigd in Den Haag en is dealer/installateur van het HPC level systeem. Daarnaast kun je er terecht voor onderhoud en reparatie voor je camper.

HPC-Levelsystemen
Met het HPC levelsysteem staat je camper binnen een paar minuten waterpas. Dit gepatenteerde levelsysteem is aanzienlijk lichter dan andere levelsystemen. Een HPC systeem is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar kan voor net het verschil uitmaken tussen een “klein” en “groot” rijbewijs.

Korting
NKC-leden ontvangen 5% korting op het systeem. Voor de installatie geldt de ledenkorting van 5% korting op het arbeidsloon. Voor een offerte kun je contact opnemen met [email protected] of op telefoonnummer 070-3825116.

Onderhoud en reparatie
Naast Levelsystemen heeft Garage de Lamboy ook een werkplaats voor onderhoud en reparatie. Garage de Lamboy heeft een ruime ervaring met technisch onderhoud en reparatie aan voertuigen tot 3500 kg en een hoogte tot 3,80 meter.

Op onderhoud en reparatie ontvangen NKC-leden 10% korting op arbeidsloon en universele onderdelen. Voor onderhoud of reparatie kun je contact opnemen via [email protected] of op telefoonnummer 070-3825116. 

Let op! Het bedrijf heeft regelmatig acties. Wanneer een actie een hogere korting geeft dan de standaard ledenkorting, dan geldt de actiekorting.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Nog geen lid, maar wel profiteren? Meld je nu aan!

Wordt nu NKC-lid en profiteer van deze en veel meer voordelen! 60.000 mensen gingen je voor.