DTC Tuning

NKC-leden ontvangen 10% korting bij Digicar! Je kunt nu de camper softwarematig optimaal af laten stellen naar eigen wens. Voordelen zijn oa. extra trekkracht, meer rijcomfort en brandstofbesparing.

Geef je kampeerauto een software upgrade!
30% meer vermogen betekent voor de meeste campers zo'n 30 pk en 70Nm koppel meer. Dit alles gebeurt binnen de mechanische limieten van uw motor waardoor u niet bang hoeft te zijn voor problemen of een kortere levensduur. Door de unieke afstelling die DTC Tuning uw camper geeft, zal deze in de meeste gevallen zuiniger met brandstof omgaan in het koppelgebied van de motor.

DTC Tuning
DTC Tuning stemt de motor van campers af voor meer rijplezier. Door een motor meer koppel te geven reageert deze veel soepeler. Door deze koppelverhoging kan de bestuurder bij lagere toeren schakelen. Een motor die minder toeren hoeft te draaien is zuiniger. Daarnaast finetunen ze de motor ook waardoor er minder kostbare brandstof door de uitlaat naar buiten gaat.

DTC Tuning heeft veel ervaring op het gebied van campertuning. Veelal kunnen zij de software uit je computer lezen middels de OBD2 diagnose connector van het voertuig en na de aanpassing weer terug schrijven in je computer.

Korting
NKC-leden kijgen 10% korting op campertuning. Log in om hieronder te zien hoe je deze kunt verkrijgen.

Contact
Klik hier voor meer informatie en het overzicht van de vestigingen van DTC Tuning.

Houd er rekening mee dat na chiptuning van je camper, de fabrieksgarantie vervalt. Daarnaast kan chiptuning gevolgen hebben voor je verzekering. Neem bij vragen contact op met je verzekeraar.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Nog geen lid, maar wel profiteren? Meld je nu aan!

Wordt nu NKC-lid en profiteer van deze en veel meer voordelen! 60.000 mensen gingen je voor.