Digicar

NKC-leden ontvangen maar liefst 20% korting bij Digicar! Je kunt nu de camper softwarematig optimaal af laten stellen naar eigen wens. Voordelen zijn oa. extra trekkracht, meer rijcomfort en brandstofbesparing.

Kort gezegd is chiptuning het herschrijven en optimaliseren van het computerprogramma in het motormanagement-systeem (computer/ECU) van een voertuig. Verschillende facetten zoals inspuitmoment, ontstekingstijdstip, turbodruk en luchthoeveelheid worden door de computer/ECU aangestuurd. Door alle van invloed zijnde facetten optimaal op elkaar af te stellen is men in staat meer vermogen uit een motor te halen. Naast een toename van vermogen, trekkracht en rijcomfort wordt er ook resultaat geboekt op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier zal daarbij flink toenemen.

Digicar
Het bedrijf Digicar is gespecialiseerd in chiptuning. Dagelijks voeren zij chiptuning uit voor zowel de particuliere autoliefhebber, gerenommeerde merkdealers, universele garagebedrijven, camperspecialisten en voorzien zij hun eigen Digicar-dealernetwerk van tuningfiles/tuningsoftware.

Als een van de weinige aanbieders hebben we het ontwikkelen van tuningsoftware, het herschrijven en optimaliseren van originele data geheel in eigen beheer. Voor iedere camper afzonderlijk en aan de hand van de individuele wensen per bestuurder wordt per toerental en gaspedaalstand originele data geoptimaliseerd.

Korting
Digicar dealers bestaan voornamelijk uit universele garagebedrijven en merkdealers waar je terecht kunt voor chiptuning. Alle dealers zijn voorzien van de professionele apparatuur en werken uitsluitend met door Digicar geleverde en ontwikkelde tuningfiles/software. NKC-leden ontvangen maar liefst 20% korting.

Contact
Kijk voor meer informatie op de website van Digicar.

Houd er rekening mee dat na chiptuning van je camper, de fabrieksgarantie vervalt. Daarnaast kan chiptuning gevolgen hebben voor je verzekering. Neem bij vragen contact op met je verzekeraar.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Nog geen lid, maar wel profiteren? Meld je nu aan!

Wordt nu NKC-lid en profiteer van deze en veel meer voordelen! 60.000 mensen gingen je voor.