Clike e-bikes

De Clike is een compacte en luxe elektrische fiets, ontworpen en gemaakt in Nederland. Door de krachtige motor en de automatische versnellingen is het fietsen op de Clike een unieke ervaring.

De fiets is gemakkelijk op te bergen dankzij de kleine wielen en de inklapbare trappers en stuur. Op de Clike elektrische fiets kan een verscheidenheid aan accessoires worden geklikt met het gepatenteerde Koala Clicker systeem. De Koala Clicker is eenvoudig, snel en zonder gereedschap op het frame te klikken. Dit geeft de vrijheid om de Clike te personaliseren door accessoires te plaatsen, te verplaatsen en weer te verwijderen.

De ClikeBike is een fiets die gezien mag worden! Met de unieke geometrie van het frame met (uitneembare) geïntegreerde fietsaccu, de matzwarte poedercoat afwerking en de iconische rode staart, is dit een fiets als geen ander.

ClikeBikes
Clikebikes is een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op het maken van luxe compacte e-bikes. De missie van Clikebikes is, naast het verkleinen van onze ecologische voetafdruk, de gebruikers een compacte e-bike te bieden die zich aanpast aan de levensstijl van de individuele gebruiker. Clikebikes is onderdeel van de Driving Change groep, een sterk groeiende ontwerp- en productiegroep bestaande uit succesvolle, toonaangevende bedrijven binnen de vrijetijdsmarkt.

Voordeel
Leden van de NKC ontvangen € 250,- korting op de Clike e-bike én na aanschaf van een Clike ook nog eens € 50,- korting op een accessoire naar keuze. Wanneer je ingelogd bent, tref je hieronder de kortingscode en procedure hoe je deze kortingen ontvangt aan.

Contact
Ga voor meer informatie en contactgegevens Van Hennaertweg 27
2952 CA  Alblasserdam
Tel. +31 (0)78 69 33 614
[email protected]
www.clikebikes.com

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.