Clike e-bikes: iRider & Traveller

De Clike is een compacte en luxe elektrische fiets, ontworpen en gemaakt in Nederland. Door de krachtige motor en de automatische versnellingen is het fietsen op de Clike een unieke ervaring. Ontvang als NKC-lid nu €250 korting op de Traveller en €150 korting op de iRider. Bekijk hieronder hoe je kunt profiteren.

COMPACT, COMFORTABEL, AANPASBAAR

De Clike is een high-end e-Bike gebouwd met de best beschikbare onderdelen en materialen. Het Clike frame is voorzien van een uniek profiel waaraan eenvoudig en snel allerlei accessoires geklikt kunnen worden. Met de krachtige motor, automatische versnellingsnaaf en parallellogram zadelpenvering biedt de Clike een luxe en comfortabele rit. De Clike Bike is uniek gemaakt voor klikbare accessoires. Met onze unieke Koala Clicker kunt u uw fietsaccessoires eenvoudig aanpassen aan uw wensen.

  • Clikebikes worden vervaardigd en geassembleerd in Nederland.
  • Alle Clikebikes hebben een compact en robuste aluminium frame, 20’’ wielen en een inklapbare stuur en pedalen.
  • De Clike Traveller heeft een krachtige MPF Middenmotor, Tektro Hydraulische remmen, Automatische vernselling en een actieradius tot 100km.
  • De Clike iRider heeft een snelle Zehus achterwiel motor, regeneratief remmen,  en een actieradius tot 50km


Clike Bikes is een jong Nederlands bedrijf dat hoogwaardige compacte elektrische fietsen ontwikkelt en produceert. Onze elektrische (en 1 niet-elektrische) fietsen zijn 100% Nederlands ontwerp en techniek.

Onze missie is om de ecologische voetafdruk te helpen verkleinen door u een haalbare en comfortabele optie te bieden voor woon-werkverkeer met de auto. Een Clike Bike is een prima alternatief voor mensen die gemakkelijk en snel, gezond en duurzaam willen reizen, zonder vast komen te zitten in het verkeer.

Clike iRider: ontvang €150 euro korting

De Clike iRider is een compacte, hoogwaardige e-bike gebouwd met de beste onderdelen en materialen. De Clike iRider heeft een uniek fietsprofiel waarmee je binnen enkele seconden accessoires kunt bevestigen. met de slimme alles-in-één motor bedien je je fiets via een app. de iRider is ook erg licht met slechts 16 kg.

Wil je profiteren? Log in en bekijk onderaan deze pagina hoe je van deze actie gebruik kunt maken.

De iRider van Clike, ontvang als NKC-lid nu €150 korting.

 

Clike Traveller: ontvang €250 euro korting

De Clike is een high-end e-Bike gebouwd met de best beschikbare onderdelen en materialen. Het Clike frame is voorzien van een uniek profiel waaraan eenvoudig en snel allerlei accessoires geklikt kunnen worden. Met de krachtige motor, automatische versnellingsnaaf en parallellogram zadelpenvering biedt de Clike een luxe en comfortabele rit.

De Clike wordt vervaardigd en geassembleerd in Nederland.

Wil je profiteren? Log in en bekijk onderaan deze pagina hoe je van deze actie gebruik kunt maken.

De Traveller van Clike, ontvang als NKC-lid nu €250 korting.

 

Contact

Taanderijstraat 19, 3133 ET Vlaardingen.
Tel. +31 (0) 10 261 9612
[email protected]
www.clikebikes.com

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.