CED - Aankoopadvies

Een aankoopadvies is handig als je een camper wilt aanschaffen. Door een bij het NIVRE geregistreerde expert van CED wordt een volledig onafhankelijk oordeel gegeven over de staat van de (aan te schaffen) camper. Daarnaast zal een waarde indicatie en een aankoopadvies worden afgegeven.

CED heeft als landelijk werkend expertise en taxatie bureau de beschikking over een specialistische afdeling Campers en Caravans, waar inspecties en schadevaststellingen op dit gebied worden uitgevoerd. Dit betekent dat de kennis over deze producten groot is en dat CED dus van toegevoegde waarde kan zijn voor camperaars.

Waarom een aankoopadvies?
Met een aankoopadvies ben je in staat om een betere afweging te maken voor de aankoop van de camper. Ook kunnen eventuele preventieve herstellingen laten uitvoeren waardoor ingrijpende reparaties worden voorkomen. Een bijkomend voordeel van het aankoopadviesrapport is dat het gebruikt kan worden als waardebepaling voor de kampeerautoverzekering.

Korting
Voor een aankoopadvies hanteert CED een particuliere tarief van € 235,- (incl. BTW). Dit geldt voor campers tot € 50.000,- en inspecties in Nederland. Voor campers tot € 100.000,- geldt een toeslag van € 50,- (incl. BTW). NKC-leden krijgen 20% korting en daarmee komt het NKC-tarief voor een aankoopadvies op een bedrag van € 195,- (incl. BTW).*

Contact
CED Recreatie
Rietbaan 40-42
2908 LP Capelle a/d IJssel

Tel: 010 - 284 35 44
Email: [email protected]
Website: www.ced.group

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Nog geen lid, maar wel profiteren? Meld je nu aan!

Wordt nu NKC-lid en profiteer van deze en veel meer voordelen! 60.000 mensen gingen je voor.