Campersafe

Beaumont BV heeft voor het Fiat Ducato chassis de Campersafe ontwikkeld, die is vervaardigd uit hoogwaardig slagvast recyclebaar polycarbonaat. De sluitklep bestaat uit gehard aluminium en is voorzien van twee sloten met veiligheidssleutels.

Deze combinatie van materialen maakt de kluis licht, maar tegelijkertijd robuust. Het totaal weegt slechts 2,6 kg.

Montage
De Campersafe MY 2020 is geschikt voor montage in het rechterportier van een Fiat Ducato camper vanaf 2007 t/m heden. De kluis kan eenvoudig worden gemonteerd in het rechter voorportier. De standaard portiertas wordt dan verwijderd en met de meegeleverde bouten wordt de Campersafe in de bestaande schroefgaten van het portier vastgezet. Zo is de Campersafe op vier plaatsen stevig verankerd aan de binnenzijde van het portier. Bij een gesloten portier is het vervolgens niet of nauwelijks mogelijk de kluis met inbrekersgereedschappen te lijf te gaan.

Netjes afgewerkt
De buitenzijde van de Campersafe is zodanig afgewerkt dat het harmonieert met het interieur. De binnenzijde is bekleed met neopreen, om beschadiging en krassen van jouw kostbaarheden te voorkomen.

Korting
Via de webshop van Time2lock kun je de Campersafe met € 60,- korting aanschaffen (normale prijs: €369,-). Wanneer je bent ingelogd zie je hieronder de kortingscode.

Contact
Voor meer informatie en contactgegevens bezoek je de webshop van Time2lock.

 

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Nog geen lid, maar wel profiteren? Meld je nu aan!

Wordt nu NKC-lid en profiteer van deze en veel meer voordelen! 60.000 mensen gingen je voor.