Bookchoice

50% korting op een jaar lang lees- en luisterplezier.

Lezen is natuurlijk een heerlijke bezigheid tijdens een mooie campervakantie. Met Bookchoice heb je altijd de mooiste verhalen bij je. 

Bij Bookchoice ontvang je elke maand acht boeken als e-book en luisterboek. Van romans tot thrillers en literatuur tot non-fictie, er is voor ieder wat wils. Je leest en luistert de boeken gemakkelijk op je e-reader, tablet, smartphone of via de Bookchoice app. En, na downloaden zijn de boeken helemaal van jou! Zo kan jij tijdens je vakantie genieten van de beste boeken. 

Korting

Als NKC-lid krijg jij 50% korting op een jaar lang lees- en luisterplezier. Dit betekent dat je toegang krijgt tot twaalf maandselecties van acht boeken, voor slechts € 1,99 per maand. 

Om gebruik te maken van de korting, dien je in te loggen. Hierna verschijnt de code onderaan de pagina. Vul de code in op www.bookchoice.com/promo/nkckorting om gebruik te maken van deze aanbieding. Zodra je account is aangemaakt, kan jij direct genieten van de boekenselectie! 

Contact

Mocht je vragen hebben, dan kan je de klantenservice van Bookchoice mailen op [email protected].

 

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.