Advertentie aanpassen of verwijderen


Leden van de NKC kunnen ingelogd zelf wijzigingen doorvoeren in hun advertentie en ook zelf een advertentie verwijderen uit Vraag & Aanbod.

Ben je ingelogd? Onder je account staan 'mijn advertenties'.

Advertentie aanpassen
Klik op bewerken bij de advertentie die je wilt aanpassen. Alle velden van de advertentie worden getoond, pas aan waar nodig.  
Nadat je de aanpassingen hebt aangebracht bevestig je met de knop ‘wijzigingen doorvoeren’.

Advertenties die onder het kopje 'Actieve advertenties' staan worden meteen getoond op de website.

Advertenties onder 'Verlopen / non-actieve advertenties' kunnen ook aangepast worden maar worden na wijzigen niet direct getoond op de website. Onder dit kopje staan namelijk advertenties die bijvoorbeeld langer dan 6 maanden op de website hebben gestaan of advertenties die je zelf hebt verwijderd.
Om de advertentie te activeren stuur een e-mail aan webadvertentie@nkc.nl. De advertentie wordt dan door de NKC vrijgegeven. Het streven is om dit binnen 5 werkdagen te doen.
Heb je meerdere advertenties in het lijstje staan geef dan in de email aan om welke advertentie het gaat.

Advertentie verwijderen
Jouw advertentie(s) die getoond wordt op de website zijn te vinden onder het kopje 'Actieve advertenties'. Klik op 'Verwijderen' om de advertentie te verwijderen. Na bevestiging wordt de advertentie verwijderd uit de actieve advertenties en is deze niet meer zichtbaar in het advertentie overzicht. De advertentie staat nu bij 'Mijn advertenties' onder 'Verlopen / non-actieve advertenties' te staan. Wij verwijderen de advertentie daarna van de website.

Niet leden
Niet-leden kunnen wijzigingen doorgeven via e-mail webadvertentie@nkc.nl. De NKC voert de wijzigingen door. Vergeet niet aan te geven om welke advertentie het gaat. Ditzelfde geldt voor het verwijderen van advertenties.