Waarom verzekeren bij de NKC?Omdat het NKC-lidmaatschap ook dit voordeel biedt! Jouw ledenvoordeel begint bij zeer scherpe premies voor alle verzekeringen die wij aanbieden aan de ruim 45.000 NKC-leden. Bijna 60% daarvan maakt ook al gebruik van dit ledenvoordeel. Ook weten hoe scherp de premies voor jouw verzekeringen kunnen zijn? Bereken dan snel jouw ledenvoordeel. Binnen een minuut weet je het. En, hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer korting je ontvangt.

 Een scherpe premie is belangrijk. Onbezorgd camperplezier bieden vinden wij veel belangrijker. Dat begint met een goed en gedegen verzekeringsadvies. En daar blijft het niet bij. Onze polisvoorwaarden bieden je de zekerheid, betrouwbaarheid en vrijheid die je als camperaar zoekt. En als je dan onverhoopt te maken krijgt met schade, dan zijn we er ook voor je. Dat vinden wij logisch. Ook dat is je ledenvoordeel.

 Gemak dient de mens. Bespaar daarom veel tijd met zoeken naar je verzekeringspolis voor je op vakantie gaat of als je op vakantie bent. Met Mijn Verzekeringen van de NKC heb je alle polissen gewoon bij de hand, altijd en overal. Via internet kun je namelijk jouw NKC polis-, schade-, factuur- en persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Is dat moeilijk? Nee, als je met internet kunt omgaan, kun je dat ook met Mijn Verzekeringen. Vraag daarom vandaag nog Mijn Verzekeringen aan!