Hulp bij het activeren van je NKC Erop Uit Voordeelkaart

Heb je een Erop Uit Voordeelkaart van NKC Verzekeringen ontvangen en wil je daar direct gebruik van kunnen maken? Met dit vijf-stappen-plan is dat zo gedaan.

Hier vind je meer informatie over de verzekeringen van de NKC.

Activeren 
Belangrijk om te weten is dat je, om gebruik te kunnen maken van de korting op uitjes én de restaurants, twee nieuwe accounts moet aanmaken. Hiervoor kun je niet je lidmaatschapsnummer of je huidige NKC-accountgegevens gebruiken. 

Volg deze vijf stappen om je Voordeelkaart en je Diner Jaarkaart te activeren en er zo direct plezier van te hebben.

 

STAP 1  Klik op de volgende link www.nkcvoordeelkaart.nl of typ het adres in de browserbalk (dus niet in de Google zoekbalk).

STAP 2  Vul de unieke code in, die linksonder achterop de voordeelkaart staat.

STAP 3  Vul je persoonlijke gegevens en een wachtwoord in en klik op ‘registreren’

Je ontvangt een bevestigingsmail van de registratie. Je kunt nu met je e-mailadres en wachtwoord inloggen op www.nkcvoordeelkaart.nl, waarmee je toegang krijgt tot ruim 100 leuke uitjes.

Je bent nu ook direct aangemeld voor de Diner Jaarkaart.

STAP 4  Je ontvangt automatisch een email van Diner Jaarkaart, met daarin een activatie-link. Klik op deze link om de Diner Jaarkaart te activeren.

STAP 6  Vul vervolgens een wachtwoord in bij de Diner Jaarkaart en klik op ‘aanmelden’.
De digitale Diner Jaarkaart is nu aangemaakt en klaar voor gebruik. Je krijgt over deze registratie ook een bevestigingsmail. Je kunt nu met je e-mail en wachtwoord inloggen op www.dinerjaarkaart.nl en een restaurant reserveren.

Vragen?

Werkt de code niet of heb je andere vragen over de NKC Erop Uit Voordeelkaart? Dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de Erop Uit Voordeelkaart (Touch Promotions). Deze klantenservice is telefonisch bereikbaar op +31 (0)10-2043089 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00, met uitzondering van de erkende feestdagen. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Vergeet dan niet om ook je adresgegevens te vermelden.  

Veel plezier!