Inloggen op NKC.nl en Campercontact is veranderd

We willen het voor jou als bezoeker van NKC.nl en als gebruiker van Campercontact zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom heb je één inlog voor zowel NKC.nl als Campercontact. Hiermee kun je reizen en/of evenementen boeken, gegevens wijzigen in ‘Mijn NKC’, maar ook inloggen in de vernieuwde app Campercontact. Dit was voorheen ook zo, alleen is het inlog-proces veranderd. Wat moet je doen om in te loggen? 

NKC lid?

Dan heb je reeds een account om in te loggen op NKC.nl. Je emailadres blijft hetzelfde, alleen vragen we je in een nieuwe inlog omgeving een nieuw wachtwoord aan te maken. Dat kunnen wij omwille van privacy niet voor je doen. Wat moet je doen? 

  1. Je gaat na deze pagina naar het inlogscherm 
  2. Daar kies je voor ‘wachtwoord vergeten’ 
  3. In het volgende scherm voer je het emailadres in dat gekoppeld is aan je lidmaatschap (het emailadres dat je voorheen ook gebruikte op NKC.nl) 
  4. Vervolgens maak je een nieuw wachtwoord aan dat voldoet aan de beschreven eisen
  5. Je ontvangt een verificatie email, met de vraag te bevestigen 
  6. Daarna kun je met je emailadres en het nieuw aangemaakte wachtwoord inloggen op NKC.nl en in de app Campercontact. 

Belangrijk! Als je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt op NKC.nl, dan werken deze accountgegevens, emailadres en wachtwoord, ook voor Campercontact. Heb je in het vernieuwde Campercontact al een nieuw wachtwoord aangemaakt? Dan geldt dat ook voor NKC.nl, en hoef je het niet nogmaals te doen. Voorwaarde is dat hetzelfde emailadres wordt gebruikt welke gekoppeld is aan je lidmaatschap. 

Geen NKC lid?

  
Dan geldt hetzelfde als je reeds een account hebt.

Heb je nog geen account? Maak dan een nieuw account aan via onderstaande button.