Ucommerce Developer Edition
Overzicht van alle functionaliteiten in Umbraco - NKC

Dit is een titel

Plaats hier een korte tekst die de essentie van de pagina weergeeft en de lezer opwarmt voor de actie in de button hieronder. Je kunt deze tekst ook zwart maken als dat beter uitkomt op de achtergrondfoto.

 • Unique selling point 1
 • Unique selling point 2
 • Unique selling point 3
 • Unique selling point 1
 • Unique selling point 2
 • Unique selling point 3

Overzicht van alle functionaliteiten in Umbraco

Vinkjes als opsommingstekens

Dit doe je in de rich text editor. 

Stap 1: selecteer de gewone bullet opsommingstekens. 
Stap 2: kies via 'format de optie 'check list'

 • Veel voordeel
 • Extra korting
 • Gratis app

Direct contact met de NKC

Kies je onderwerp

Contact block

06 12 22 33 64

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr van 09.00 - 17.00 uur. 

Voorbeeld contact block zie op contactpagina

Video

Hiermee kun je video's vanuit YouTube embedden. Dit doe je door de YouTube url in te vullen. Vergeet niet op 'Retrieve' te klikken, anders werkt het niet.

CTA Box

Je kunt hier een afbeelding kiezen en/of een icoontje. En een button. Deze functionaliteit is bedoeld voor de sidebar. 

CTA box breakout

Deze kun je gebruiken onderaan een pagina voor de belangrijkste call to action. Hieronder plaats je dan een button en daarnaast een hyperlink. Psychologisch gezien vinden mensen het fijn om een keuze te hebben waar ze op kunnen klikken. De belangrijkste actie zet je in de oranje button.

CTA Button

Hiermee plaats je een button. Je kunt de kleur zelf bepalen. Voor de belangrijkste call to action op de pagina gebruik je oranje. Voor andere call to actions blauw of een hyperlink in plaats van een button. De uitlijning van de button kun je zelf bepalen. 

Contact card

Hiermee kun je 4 tegels plaatsen naast elkaar met doorlink. Zie bijvoorbeeld de header op de contactpagina. Er zijn in totaal vier verschillende iconen. Je kunt ze plaatsen als je kiest voor 25/25/25/25. 

Custom embed

Met custom embed kun je een embedcode plaatsen op de pagina. Een freshdeskformulier werkt bijvoorbeeld met een embedcode. Via de button 'contactformulier' op de contactpagina zie je hoe dat werkt. 

Klimaatwijs op vakantie (versie 2021)

Fold out RTE

Geen idee hoe dit werkt.

Form

Hier kun je kiezen uit Umbraco formulieren. Deze kun je opstellen in het onderdeel 'Forms'. Gemaakte formulieren kun je hier selecteren. Wat betekent het thema Bootstrap 3 horizontal? 

Persoonsgegevens
Bijvoorbeeld 'de', 'van' of 'van de'.

Heading

Ik zou voor koppen zoveel mogelijk de RTE editor gebruiken. Daar kun je én koppen en tekst aangeven. Maar mocht het handig zijn dan is er dus de aparte functionaliteit Heading, Heading2 en Heading3. In de sidebar gebruiken we vaak Heading 4 zodat de koppen niet te groot worden.

Card

Met de 'Card' functie kun je een afbeelding titel, tekst en hyperlink netjes met gelijke uitlijningen plaatsen. Je kunt deze functie bijvoorbeeld inzetten bij producten onder ledenvoordeel of op een landingspagina als je verschillende onderwerpen wilt laten zien en vervolgens doorverwijzen naar een volgende pagina. Geen van de velden zijn verplicht dus je kunt ook kiezen voor alleen een afbeelding en titel eronder. Of afbeelding, titel en hyperlink zonder tekst. Let er wel op dat als je er meerdere naast elkaar plaatst, je daarin dezelfde keuzes maakt voor iedere 'card'. 

Korting op verschillende overtochten in Europa

Als lid krijg je 10% korting op diverse overtochten in Europa. Bekijk de opties en boek snel je ticket.

Voordeel C1-praktijkcursus bij diverse rijscholen

Als lid krijg je op vertoon van je ledenpas bij diverse rijscholen korting voor de C1-praktijkcursus.

Ontdek je voordeel

Extra veel voordeel op diverse reisartikelen

Als lid krijg je korting op allerlei producten voor onderweg. Denk bijvoorbeeld aan een vignet of tankkaart.

Bekijk alle reisartikelen

Image

Met Image kun je een afbeelding plaatsen. Ook kun je er in tekst nog iets onder zetten, zoals photo credits of een omschrijving van wat er op de foto staat. Bij beeldmateriaal is het belangrijk dat je ze zo licht mogelijk maakt. Google hecht waarde aan de snelheid van je website. Door een zware afbeelding neemt de laadtijd van je pagina toe. Zorg dat de afmetingen voldoende zijn voor de weergave van de foto en niet groter (Bijvoorbeeld. Header: 1920 px breed. 25/25/25/25 500 px breed etc.) Daarnaast kun je nog comprimeren in zwaarte. En kom je wsnlk prima uit met maximaal 200 kb voor een header. Je kan het best gebruik maken van afbeeldingen met de extensie .jpeg. Dit formaat staat bekend als een extensie die er voor zorgt dat afbeeldingen niet te zwaar worden voor je website. Om afbeeldingen te optimaliseren kan je gebruik maken van tools als Photoshop, Paint of met een online tool zoals TinyJPG. 

Photo credits: <Naam>

Image card box

Bij een image card box kun je een titel plaatsen. Een hyperlink is verplicht. Deze functie wordt op dit moment vaak gebruikt bij overzichtspagina's. 

 

Image width crop

Bij Image width crop kun bij het plaatsen van de afbeelding een keuze maken uit een aantal verhoudingen voor die afbeelding (vierkant, staand, liggend in verschillende verhoudingen). Ook kun je een hyperlink plaatsen (hoeft niet). Deze zorgt ervoor dat de afbeelding zelf doorlinkt. Je kunt er verder geen tekst bij plaatsen. Je ziet hier bijvoorbeeld dat deze afbeelding minder hoog is dan de twee afbeeldingen hierboven. Dat komt omdat ik voor een andere verhouding heb gekozen.

Map

Met Map kun je een locatie op een kaartje laten zien. Daarnaast hebben we Google Maps kaartjes waar we bedrijven op tonen. Deze worden via een iFrame ingeladen vanuit ons Google Maps account en kunnen we in Google beheren. Bekijk hier onderaan de pagina een voorbeeld. 

Related news

Bij Related news kan ik een titel invullen en een aantal kiezen. Maar er gebeurt niets. Hoe werkt dit? 

Rich Text Editor

Met de richt text editor kun je een titel plaatsen, tekst, afbeelding, een hyperlink. Ook kun je zelf de uitlijning kiezen. 

Secure RTE

Deze content wordt alleen getoond als je als lid bent ingelogd. Dit gebruiken we vaak voor ledenvoordeel. Zo kun je bij overtochten het ledenvoordeel alleen zien als je ingelogd bent.

Social media share

Hiermee plaats je een deelknop. Als je erop klikt verschijnen de verschillende social media icoontjes in de uitklap. Op mobiel zie je aanvullend Whatsapp erbij staan. Zo maak je het bezoekers gemakkelijk om je content kunnen delen. Let op dat de icoontjes alleen zichtbaar zijn als je niet ingelogd bent in Umbraco (bijvoorbeeld via incognitoscherm).

Expoints

Hiermee kun je reviews tonen. De reviews optie krijg je alleen als je kiest voor 75/25 - 25 blokje.

 

Camperverzekering
Camperverzekering
10
8,5
1298 beoordelingen

FAQ

Met FAQ kun je een veelgestelde vragen overzicht tonen op een pagina. Vul een titel in bijvoorbeeld 'Veelgestelde vragen', selecteer het onderwerp en je bent klaar.

Camperverzekering
 • Kan ik de verzekering ook aanvragen via de website?

  Als je een verzekering wilt aanvragen op de website, dan maak je eerst een premieberekening. Als de premie getoond wordt op de site, dan kun je klikken op “Verzeker mij”. Er opent dan een digitaal aanvraagformulier dat kan worden ingevuld.

 • Ik heb een verzekering via de website afgesloten. Ben ik nu echt verzekerd als ik de camper ophaal?

  Als je een verzekering via de website hebt aangevraagd, krijg je binnen enkele ogenblikken een bevestiging van dekking in de mailbox. Je kunt jouw voertuig dan met een gerust hart ophalen. Krijg je deze melding onverhoopt niet, stuur de NKC dan een e-mail via verzekeringen@nkc.nl of bel direct naar 033-467 70 80.

 • Hoe wordt mijn no-claimkorting bepaald?

  Je kunt een no-claimkorting van maar liefst 80% opbouwen. Je bereikt dit al na 5 schadevrije jaren, die afkomstig zijn van een reeds beëindigde polis. Daarnaast kun je op basis van je schadevrije jaren op je huidige personenautoverzekering tot maximaal 80% korting krijgen. Dit polisblad dient niet ouder dan één jaar te zijn. Hiervoor dien je binnen 14 dagen na het afronden van de aanvraag een kopie polisblad van de personenauto in te sturen. Indien dit niet tijdig bij ons binnen is, zal de verzekeraar de no-claimkorting per ingangsdatum wijzigen en ontvang je hiervoor een aanvullende nota. Het aantal echte schadevrije jaren is altijd leidend voor de verzekeraar.

 • Moet ik een aanvullende pechhulpdekking van de ANWB afsluiten als mijn camper via de NKC Uitgebreid casco of Beperkt casco is verzekerd?

  Nee. Bij de camperverzekering van de NKC is met deze dekking pechhulp standaard meeverzekerd. Wanneer je niet meer verder kunt rijden of medische hulp nodig hebt, bel dan met de SOS Alarmcentrale 088-98 00 420 en je wordt direct verder (op weg) geholpen.

  Eerst wordt beoordeeld of SOS je ter plaatse direct verder op weg kan helpen. Lukt dat niet, dan geldt het volgende: je hebt recht op hulpverlening in binnen- en buitenland (ook in de woonplaats) indien je camper niet meer kan rijden. Alleen kosten die gemaakt zijn in overleg met SOS worden vergoed.

  De hulpverlening omvat in Nederland:

  • het vervoer van het beschadigde voertuig (met aanhangwagen) naar een door jou gewenst adres in Nederland;
  • het vervoer van de bestuurder en de eventuele passagier(s).

  De hulpverlening omvat in het buitenland:

  • repatriëring van het voertuig (met aanhangwagen),
  • vervoer naar de eindbestemming of repatriëring van de inzittenden;
  • huur van een vervangend motorrijtuig;
  • het ter beschikking stellen van een (vervangende) bestuurder;
  • verzenden van onderdelen.
 • Ik ben nog ergens anders verzekerd. Hoe moet ik mijn huidige camperverzekering opzeggen?

  Wij hebben een kant-en-klare opzegbrief voor je gemaakt. Deze brief kun je sturen aan je huidige verzekeraar. Als je 1 jaar of langer verzekerd bent bij je oude verzekeraar, dan stopt deze meestal een maand na het opzeggen. Als je korter dan 1 jaar verzekerd bent, dan geldt er mogelijk een opzegtermijn. Vraag je verzekeraar dan wanneer je de verzekering kan opzeggen. De opzegbrief kun je hier downloaden.

 • Mijn merk/ type camper kom ik op de berekeningstool van de website niet tegen. Wat moet ik nu doen?

  Als je het merk en type van jouw camper in het pull-down-menu niet kunt vinden klik dan op 'klik dan hier' in het premieberekeningsscherm. Je kunt de gegevens handmatig verder aan- of invullen en verder gaan met de premieberekening en/of verzekeringsaanvraag.

 • Kan ik mijn camperverzekering tijdelijk schorsen?

  Nee, tijdelijk schorsen van de verzekering is niet mogelijk. Zodra sprake is van bijvoorbeeld verkoop, een totallossverklaring of vertrek naar het buitenland wordt de verzekering beëindigd. Je ontvangt dan direct naar rato de eventueel vooruit betaalde premie terug.

  Wel is het mogelijk de dekking van de verzekering aan te passen als je het kenteken van de camper schorst bij de RDW omdat de camper de stalling in gaat. Of dit verstandig is, is o.a. afhankelijk van waar je de camper stalt.

 • Ben ik nog wel verzekerd als mijn beladen camper meer dan 3.500 kg weegt?

  Wie een ongeval veroorzaakt met een camper die zwaarder is dan de op het kenteken vermelde toegestane maximum massa, kan een probleem krijgen met zijn verzekering. Dat is vooral van belang wanneer de oorzaak van het ongeval teruggevoerd kan worden naar het overgewicht van de camper. De bewijslast daarvoor rust op de verzekeraar. Daarom is het belangrijk de voorwaarden te checken die jouw polis stelt bij overgewicht. De verzekeraar van de NKC-camperpolis hanteert het beleid dat schade die mede ontstaan is door overbelasting kan worden afgewezen, zodra er sprake is van extreme en bewezen overbelasting van de camper.

 • Is mijn camper ook voor diefstal verzekerd als de stallingshouder aangeeft dat de accu eruit gehaald moet worden? Geldt dit ook voor het brandrisico?

  Ja, als de stallingshouder eist dat de accu eruit moet, dan dient daar gehoor aan gegeven te worden. De camper is dan gewoon verzekerd tegen diefstal. Voor brandschade geldt dat de camper beperkt of uitgebreid casco verzekerd dient zijn.

 • Wat houdt de 10 jaar nieuwwaarderegeling in?

  Je camper is een kostbaar bezit en je wilt de eerste jaren geen vervelende discussies over de dagwaarde. Als je de camper nieuw aanschaft, ben je 7 jaar verzekerd tot maximaal 125% van de oorspronkelijke nieuwprijs. Aansluitend is een gunstige afschrijvingsregeling in de polis opgenomen van 3 jaar. De afschrijving bedraagt slechts 2% per maand met een maximum van 20% per jaar tot maar liefst 125% van de verzekerde waarde. Na deze termijn geldt de dagwaarde. Ook garandeert de NKC-polis dat de uitkering van de verzekering nooit lager is dan de daadwerkelijke dagwaarde van de camper.

Photogallery

Test component for indexable content (search)

Geen idee waar dit voor is. 

Quote 

Met mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen en een ondertitel. 

 

Dit was de beste vakantie van mijn leven.
Dat meen ik echt.

Membership table

Hiermee kun je de lidmaatschapspakketten tonen. Onder Data > Lidmaatschap kun je de inhoud aanpassen.

Basis

61,50per jaar
Standaard inbegrepen
 • Jaarabonnement Magazine Kampeerauto
 • Gratis app Campercontact Pro
 • Inspiratiegids camperplaatsen
 • Handboek voor de Camperaar
 • NKC/CCI ledenpas
Extra

Standaard A

68,50per jaar
Standaard inbegrepen
 • Jaarabonnement Magazine Kampeerauto
 • Gratis app Campercontact Pro
 • Inspiratiegids camperplaatsen
 • Handboek voor de Camperaar
 • NKC/CCI ledenpas
Extra
Met de ACSI-kaart krijg je korting op +3.600 campings in 21 landen in Europa in het laagseizoen. Met de ACSI CampingCard gids blader je gemakkelijk door het aanbod van deze campings.
 • ACSI-kortingskaart laagseizoen
 • ACSI CampingCard-gids (twee delen)

Standaard B

68,50per jaar
Standaard inbegrepen
 • Jaarabonnement Magazine Kampeerauto
 • Gratis app Campercontact Pro
 • Inspiratiegids camperplaatsen
 • Handboek voor de Camperaar
 • NKC/CCI ledenpas
Extra
Met de ACSI-kaart krijg je korting op +3.600 campings in 21 landen in Europa in het laagseizoen. Met de Klein & Fijn Kamperen gids heb je altijd het overzicht van de 2.000 leukste kleine en fijne campings in Europa bij de hand.
 • ACSI-kortingskaart laagseizoen
 • ACSI gids Klein & Fijn Kamperen

Review grid component

8,5
 • Tijdens onze vakantie in Zwitserland kregen wij pech met onze camper. Deze kon niet ter plaatse gerepareerd worden. Het vervangend vervoer en de repatriëring en vergoedingen zijn op snelle en vakkundige wijze door NKC gerealiseerd en afgehandeld.

  R. de Jong

 • Naar mijn oordeel een uitstekende verzekering en alles duidelijk. Schade afhandeling in ons geval uitstekend afgehandeld en keurig op tijd. Kan niet beter!

  H. Oostland

 • Gemakkelijk benaderbaar, ook voor digibeten. Goede polisvoorwaarden. Uitstekende afhandeling van problemen.

  E. Broere vd Wal

Insurance table

Hiermee kun je de camperverzekeringstabellen tonen. Onder Data > Verzekeringen kun je de inhoud aanpassen.

 • WA
  • Schade aan anderen
 • WA + Beperkt Casco
  • Schade aan anderen
  • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
  • Schade door brand en storm
  • Ruitschade
  • Diefstal en inbraak
  • Schade door aanrijding met dieren
 • WA + Uitgebreid Casco (All risk) Meest gekozen
  • Schade aan anderen
  • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
  • Schade door brand en storm
  • Ruitschade
  • Diefstal en inbraak
  • Schade door aanrijding met dieren
  • Schade door vandalisme
  • Schade door eigen schuld

UPS blocks

Hier kun je een titel, icoontjes, titel per icoontje en tekst toevoegen.