Evenemententeam Zuid


Regio Zuid omvat de provincie Limburg en het oostelijke gedeelte van de provincie Noord-Brabant. De grenzen zijn getrokken op basis van postcodes en daardoor zijn wat rare vormen ontstaan. Maar raar of niet, wij zijn in ieder geval een bruisende regio.

Landschappelijke voorbeelden zijn de Maasvallei, de Limburgse heuvels, de Peel, de Strabrechtse Heide, de Drunense Duinen in Brabant en ook de grote steden en de dorpjes mogen er zijn; maar er is nog meer! Wij zijn een actief evenemententeam. De leden van Regio Zuid zijn kritisch betrokken bij de activiteiten van de regio. Het aantal leden in onze regio groeit nog steeds.

Evenementen

De evenemententeam onder leiding van de coördinator organiseert weekendevenementen voor leden uit heel Nederland. De weekenden worden zorgvuldig voorbereid en elke keer weer kunnen we terugkijken op een succesvol evenement.
Het evenemententeam organiseert evenementen, die variëren van een Nieuweledenweekend tot en met een bezoek aan een concert van André Rieu en een steenkolenmijn. Er wordt gestreefd naar een jaarprogramma, waarbij er voor ieder NKC-lid wel een weekend is waar hij of zij graag naartoe zou willen gaan.
Een evenement begint op vrijdagmiddag, dan arriveren de deelnemers vanuit alle delen van het land en worden zij verwelkomd door leden van de evenementencommissie. De meeste evenementen duren tot zondag 12.00 uur.

Coördinator evenemententeam
Wim Verkuijlen
evenementenzuid@nkc.nl
Leden evenemententeam
Evenementen-
team
Rob en Ine Algera
Geertjan en Anita van den Boom
Michael en Magda Gerlach
Jan en Ria Janssen
John en Riette van der Linden
Wim en Mia Verkuijlen
Teamlid Evenementen
Evenementen
-commis

Verslagen activiteiten

2018:

2017:

2016:

2015:

2014:

2013: