Evenemententeam Zuid-Holland


Zuid-Holland heeft camperaars genoeg te bieden.

Bijvoorbeeld Gouda en Leiden voor een bezoek aan de oude binnenstad. De Camperplaats is midden in de stad. Dus volop cultuur en geschiedenis snuiven op wandelafstand. Gorinchem, Zuid Beijerland en Numansdorp hebben de camperplaats bij een jachthaven. In de Alblasserwaard zijn plaatsen bij verschillende boerderijen voor een bezoek aan werelderfgoed Kinderdijk. In Maassluis op een plaats met uitzicht op de Nieuwe Waterweg en in Hillegom is er een camperplaats die zich ideaal leent voor een bezoek aan de Keukenhof.

Ook zijn er plaatsen bij restaurants en in Ter Aar bij een wijngaard. Kortom teveel om op te noemen. En wil je naar een grote stad dan zijn de camperplaatsen in Pernis of Den Haag de ideale uitvalbasis.

Van links naar rechts: Theo en Cobi Huijzer, Gert, Marja en Shanne Pilon, Frieda en Jan (coördinator) Schelling, Franske en Johan Eendebak, Nancy en Hans van Hemert.

Evenementen

Het evenemententeam van Zuid-Holland probeert de NKC als vereniging zo dicht mogelijk bij de leden te brengen. Op de Regioledendag, die één keer per jaar gehouden wordt, kunnen leden zich niet alleen uitspreken over het landelijke beleid van de vereniging. Ze kunnen ook meepraten over de wijze waarop de regio zich manifesteert.

Binnen de regio geeft een coördinator leiding aan het evenemententeam. Het evenemententeam organiseert onder meer de weekenden en andere regionale bijeenkomsten. Veelal probeert Zuid-Holland weekenden te organiseren rondom bestaande evenementen in de regio.

Voorbeelden zijn Dordt in Stoom, Dordrecht en de Biesbosch, Festiviteiten rondom Vlaardingen 1018-2018 maar ook fabrieksbezoeken aan Niesmann & Bischof en EuraMobil. En wat denk je van de rijvaardigheidstrainingen in de bergen. Absoluut hoogtepunt is elk jaar het Duinrell Weekend tijdens de herfstvakantie op de camping van het attractiepark Duinrell in Wassenaar. Hier komen niet alleen (groot)ouders met kinderen maar ook vrienden en families.

Voor 2018 hebben we ook een aantal compleet nieuwe weekenden en midweken in de aanbieding, dus kijk op de evenementensite. En voor 2019 hebben we ook al weer leuke, interessante ideeën in petto.

Meer weten? Mail de coördinator.

Coördinator evenemententeam
Jacqueline Schinkel (interim coördinator)
evenementenzh@nkc.nl
Leden Evenemententeam
Leden evenemententeam

Johan en Franske Eendebak
Hans en Nancy van Hemert
Theo, Cobi en Martin Jan Huyzer
Gert, Marja en Shanne Pilon
Anne-Marie van Stekelenburg en Jan Kuiper

Verslagen activiteiten

2018: